"Poseban tretman za posebne vlasnike pasa": Fiskalni račun jednog lokala u Vršću ostavio je sve bez teksta! (FOTO)

01.05.2022

09:51

0

U pitanju je voda za pse

"Poseban tretman za posebne vlasnike pasa": Fiskalni račun jednog lokala u Vršću ostavio je sve bez teksta! (FOTO)
Copyright Foto:24sedam/ Katarina Mihajlović

Zbog posebne stavke na fiskalnom računu jednog ugostiteljskog objekta u Vršcu veliki broj građana je ostao u šoku.

U pitanju je voda za pse, koja u ovom lokalu košta 50 dinara, ali situacija nije baš takva kako su je ostali sugrađani predstavili. 

Prema rečima vlasnika ovog ugostiteljskog objekta, u toj poslastičarnici postoji činija za pse, koja je besplatna i svi građani koji dođu u lokal sa psom, mogu da traže vodu za svog psa i tu uslugu, naravno, neće platiti.

24sedam
Fiskalni račun jednog lokala u Vršcu

- Sa druge strane, postoje vlasnici pasa koji ne žele da njihov kućni ljubimac pije vodu iz činije koju koriste drugi psi, pa tako za njih smo napravili posebne činije, bespovratne i sa ambalažom, koje naplaćujemo 50 dinara. Ako želite posebnu činiju za vašeg psa, onda to i platite - navodi on za 24sedam

Vlasnik ističe da njihov objekat postoji već sedam godina i da nikad nisu imali problem, ali da postoje vlasnici pasa koji doslovno izvoljevaju - traže veću činiju, još vode, nonstop šetaju konobare... 

- Ljudi su postali zli i bezobrazni, ako želite poseban tretman za vašeg psa, onda to i platite. Vrlo je jednostavno - kaže naš sagovornik.

Za kraj, on napominje da ispred lokala postoji činija za pse u koju vlasnici pasa mogu da sipaju vodu i koja je besplatna.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike