Boško daje svoj BMW za psa: Nije u pitanju nikakva šala - muškarac iz Veternika mora da reši veliki problem (FOTO)

16.08.2022

20:09

0

Ponudio bih, ne samo auto, već i život svoj, iskreno - kaže Boško

Boško daje svoj BMW za psa: Nije u pitanju nikakva šala - muškarac iz Veternika mora da reši veliki problem (FOTO)
Pas, BMW - Copyright Printscreen/Facebook/Бошко Милошевић

Boško Milošević iz Veternika našao se u velikom problemu i spreman je da se odrekne svog automobila kako bi ga rešio.

Bošku je nestao pas, traži ga svuda, lepi plakate, proverava svaku dojavu, a ponudio je i svoj automobil marke BMW u zamenu za psa. On objašnjava zašto mu je pas toliko važan i kako se odlučio na to da ponudi automobil u zamenu za psa Beu rase "ši - cu".

- Psa sam uzeo deci, imam dve ćerke i njima sam ga kupio. Rastao sam se sa suprugom pre tri meseca i ćerke su mi psa ostavile na čuvanje na 5 dana i sada imam veoma veliki problem zbog psa, deca su mnogo ljuta na mene - započinje dirljivu priču Boško, piše Telegraf.

Kako kaže, trenutno živi u Telepskoj dolini Grande, a psa je ostavio u stanu na 2, 3 sata kada je otišao da se vidi sa prijateljem.

- Počelo je da grmi, ona se jako boji grmljavine. Ja sam bio u stanu i ne sećam se uopšte da li sam vrata od terase zatvorio ili nisam, ali kada sam se vratio ona su bila pritvorena. Nju sam ostavio u stanu, a ja sam otišao do Dunava sa drugom na kafu i nakon 2, 3 sata kad sam se vratio, nje nije bilo - objašnjava Boško.

Boško kaže da je danas već osmi dan od kako je nema i da mu nije jasno kako je mogla da skoči sa terase.

- Terase je visine 6, 7 metara sigurno, i nije mi jasno kako je mogla da skoči sa te visine. Ona i kad se šiša, pa se popne na sto, trese se sva, pa mi je to čudno - dodaje.

On ističe da slabo spava, da psa traži i danju i noću i da proverava svaku dojavu.

- Pomišljao sam da je možda neko ušao u stan, sve i svašta mi je prolazilo kroz glavu. Na znam šta da radim, kome da se obratim. Lepio sam plakate, vozam se već šesti, sedmi dan tražeći je, slabo spavam, po 2, 3 sata, non-stop idem i tražim psa jer dobijam svakakve dojave - priča Boško.

Objašnjava da je imao i problema sa policijom zbog toga što je otišao u jednu kuću oko ponoći da proveri da li je Bea tu.

- Javljali su mi sve i svašta, pa mi je neka žena javila da tu ima neka grupa koja krade pse i tamo sam bio, potom sam dobio ulicu i broj kuće da proverim da li je tu i tamo sam otišao oko ponoći. Znam da nije pristojno i normalno, ali šta da radim. Ti ljudi su zvali policiju - prepričava kroz šta je sve prošao kako bi našao psa.

Kako kaže, više ne zna šta da radi i kome da se obrati.

- Ja psa moram naći. Ne znam više šta da radim, gde da idem, kome da se obratim. Bio sam i u azilu u Šangaju da proverim, ni tamo nije bila. Deca su mi rekla da im se ne obraćam dok ne nađem psa, a to boli jako - ističe Boško.

Na pitanje kako je došao na ideju da ponudi automobil u zamenu za psa on odgovara: "Ponudio bih, ne samo auto, već i život svoj, iskreno, jer su deca mnogo vezana za psa".

Ako neko ima neku informaciju o Bei može se javiti na broj 062/8646-451

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike