Partizan sprema spektakl Miloju u čast! Crno-beli zovu Golden Stejt u Beograd!

26.01.2024

17:43

0

Predsednik regionalnog prvaka Ostoja Mijailović otkrio je i detalje pisma koje će uskoro poslati u San Francisko

Partizan sprema spektakl Miloju u čast! Crno-beli zovu Golden Stejt u Beograd!
Grobari na oproštaju od Dejana Milojevića - Copyright MN Press

Oproštaj Partizana i Grobara od Dejana Milojevića snažno je odjeknuo i u SAD. Članovi Golden Stejta nisu krili impresioniranost slikom koja je prošlog ponedeljka otišla iz najveće dvorane na Balkanu u svet, ali to bi mogla da bude samo „pokazna vežba“ ukoliko se ostvari želja rukovodstva Partizana za predstojeće leto.

„Kurir“ piše da su crno-beli spremni da organizuju spektakl kakav nije viđen na ovim prostorima u čast svog nekadašnjeg kapitena, tako što u Beograd na prijateljski meč planiraju da pozovu Golden Stejt!

- Razmišljamo o tome da priredimo meč između Partizana i Golden Stejta u čast Dejana Milojevića u Beogradu. Želimo da organizujemo utakmicu na otvorenom, kao što smo to uradili na Tašmajdanu pred početak ove sezone – rekao je za beogradski list predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Podsetimo, Milojević je u večnost otišao kao član stručnog štaba Stiva Kera u Voriorsima. Zbog toga su pre nekoliko večeri u San Francisku organizovali, takođe, veoma dirljiv oproštaj od Dekija, tokom kojeg suze nisu mogli da obuzdaju mnogi asovi „ratnika“ na čelu sa Drejmondom Grinom i Klejom Tompsonom. Kada se na to dodaju reči Stiva Kera i prve zvezde tima Stefa Karija o atmosferi koju su „grobari“ napravili u Areni, ne bi bilo veliko iznenađenje ukoliko se nekadašnji NBA šampion odazove na poziv Partizana.

- Bilo bi to fenomenalno za oba kluba, kao i za Srbiju. Uputićemo im poziv, a spremni smo da Golden Stejtu platimo troškove dolaska i boravka u našem gradu. Bio bi to termin u pripremnom periodu. Dejan je bio omiljen u toj NBA ekipi, a suvišno je i govoriti kakav trag je ostavio u našem klubu – istakao je Ostoja Mijailović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike