Stef Kari gledao oproštaj od Milojevića u Areni: Ne mogu ni da zamislim tu energiju, Deki je bio glasan i kad ne progovori ni reč!

24.01.2024

08:58

0

Autor: G. F.

Jedan od najboljih igrača NBA lige iskreno žali zbog smrti srpske košarkaške legende

Stef Kari gledao oproštaj od Milojevića u Areni: Ne mogu ni da zamislim tu energiju, Deki je bio glasan i kad ne progovori ni reč!
Stef Kari - Copyright Printscreen/YouTube/goldenstatewarriors

Tuguje svet košarke za Dejanom Milojevićem ujedinjeno i dostojanstveno. Onako kako dolikuje i kako legenda zaslužuje.

Golden Stejt Voriorsi za koje je radio do preranog odlaska u večnost napravili su poseban dres Milojeviću u čast, a jedan od najboljih košarkaša u NBA ligi Stef Kari teško je podneo ovu tragediju.

Gledao je meč Partizana i Mege i onaj ispraćaj Milojevića u večnost, koji je priredilo više od 23.000 ljudi u Areni.

- Gledao sam utakmicu njegova dva bivša tima u Srbiji. Ne mogu ni da zamislim kako bi bilo da sam bio u Areni da osetim tu energiju. Želimo da uradimo nešto slično. Cela organizacija je u šoku. Pokušaćemo da se vratimo na posao, svi smo razgovarali... Teško je. Veliki gubitak koji će se osećati u budućnosti. Deki je uvek donosio pozitivnu energiju u svlačionicu - rekao je Kari na konferenciji za medije, pa objasnio kakav je odnos imao sa našim stručnjakom:

 

 

- Ono što sam naučio iz naših razgovora, svaki put kada bih razgovarao s njim, njegovo prisustvo je bilo glasno, iako možda ne bi izgovorio ni reč. To bi bio osmeh ili zagrljaj osobe koja je vesela i prijatna po svojoj prirodi. A, ako pričamo o tome kakav je bio trener, imati pored sebe nekoga s takvom energijom, ko zna da se poveže s vama i bude iskren u isto vreme, da na isti način ume da uputi pohvalu, kritiku ili sugestiju… To je umetnost trenerskog posla!

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike