Ogromne počasti za Dekija Milojevića: Sa razglasa srpska himna, bela ruža na njegovom mestu i Bogdan koji guta knedle! (FOTO/VIDEO)

25.01.2024

04:16

0

Autor: A. S.

U Čejs centru sve je "pucalo" od emocija

Ogromne počasti za Dekija Milojevića: Sa razglasa srpska himna, bela ruža na njegovom mestu i Bogdan koji guta knedle! (FOTO/VIDEO)
Majica i ruža za Dekija Milojevića - Copyright Tanjug/AP Photo/Godofredo A. Vásquez

Prerani odlazak Dejana Milojevića nikoga nije ostavio ravnodušnim. Redom su se od čuvenog srpskog košarkaša i trenera opraštali njegovi Partizan i Mega, pa Budućnost, a noćas je na redu došao i Golden Stej Voriors.

Nekadašnji šampioni NBA lige su u svom Čejs centru priredili spektakl, pa gotovo da nema osobe u dvorani koja u očima nije imala suze.

 

 

Igračima je bilo naročito teško. Kada su izašli na teren u majicama sa natpisom Brate i odradili zagrevanje, usledio je video snimak, na kome je Dejan govorio o košarci. Njegov prepoznatljiv osmeh slomio je prisutne.

 

 

I dok su igrači Golden Stejta gledali ili u parket ili pod svodove dvorane, Bogdan Bogdanović je gutao knedle. Bio je kapiten Srbije u odličnom odnosu sa Milojevićem i primetno je da mu je ovaj gubitak izuzetno teško pao.

 

 

Dekiju su Voriorsi odali velike počasti. Usledila je himna Srbije, pa glasan aplauz i skandiranje, a potom se obratio i Stiv Ker.

 

 

Igrači Voriorsa u tim trenucima bili su u belim dresovima sa prezimenom Milojević na leđima i svojim brojevima, a pre početka meča, iste su osatvili na mestu gde je srpski trener sedeo.

 

 

A pre čitave ceremonije, Dekije dobio i belu ružu i svoje mesto...

 

 

I veliko srce na parketu, sa njegovim inicijalima, koje će, kao što je najavljeno stajati cele sezone biti u dvorani u kojoj je Deki radio do poslednjeg dana...

 

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike