Partizanov oproštaj od Milojevića stigao i do Golden Stejta! Voriorsi objavili snimke iz Arene i rasplakali navijače! (VIDEO)

22.01.2024

21:02

0

Autor: A. Š.

Poslednji klub u životu nekadašnjeg reprezentativca sa velikom pažnjom ispratio dešavanja iz najveće dvorane na Balkanu

Partizanov oproštaj od Milojevića stigao i do Golden Stejta! Voriorsi objavili snimke iz Arene i rasplakali navijače! (VIDEO)
Oproštaj Grobara od Dejana Milojevića - Copyright MN Press

Emotivna beogradska noć rastužila je kalifornijska jutra u mnogim domovima navijača Golden Stejta. Detalji sa oproštaja Partizana i „grobara“ od Dejana Milojevića sa velikom pažnjom su ispraćeni i u San Francisku, gde su Voriorsi na svojim društvenim mrežama „ripostovali“ detalje uoči meča crno-belih i Mege, koje je prethodno objavio marketing tim kluba iz Humske.

Podsetimo, Dejan Milojević je u večnost otišao kao pomoćnik Stiva Kera u stručnom štabu Golden Stejta, te s toga i ne čudi što su Voriorsi svoje jutro počeli uz kadrove iz najveće dvorane na Balkanu.

- Dejan Milojević je igrao za Partizan i bio je glavni trener Mege osam sezona. Danas su dva kluba ujedinila pre utakmice da mu odaju počast – kratko su objasnili Voriorsi video koji su postavili na svom „Tviter“ profilu i izazvali emotivne rekacije svojih navijača u komentarima ispod objave.

- Ovo je prelepo, RIP Dejan - glasio je jedan od komentara, dok je drugi fan Golden Stejta napisao da će Milojević zauvek biti u njihovim srcima.

- Nisam očekivala da ću plakati ovaku rano, ali on je bio zaista voljen i poštovan. Zauvek će nam nedostajati – komentarisala je jedna dama, dok su neki navijači žalili što ovakve slike ne mogu da vide i u američkim dvoranama.

- Ljubav Srbije prema košarci je prelepa stvar - glasio je jedan od komentara ispod objave Golden Stejta sa kadrovima iz Arene.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike