Arena u crnom grmi: Milojević Dejan! Aplauzi pokrili jecaje, ali suze ne mogu! (FOTO, VIDEO)

22.01.2024

19:22

0

Autor: A. Š.

Navijači Partizana, kao i akteri meča crno-belih i Mege, stojećim aplauzima ispratili u večnost legendarnog košarkaša kluba iz Humske

Arena u crnom grmi: Milojević Dejan! Aplauzi pokrili jecaje, ali suze ne mogu! (FOTO, VIDEO)
Poslednji pozdrav Grobara Dejanu Milojeviću - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Ispraćen je Dejan Milojević u večnost od strane navijača Partizana, onako kako su ga „grobari“ nekada ispraćali sa terena dvorane „Pionir“. Stojećim aplauzima su pune tribine najveće dvorane na Balkanu upućivale poslednje zbogom legendarnom košarkašu crno-belih, dok su se niz lice njegovih nekadašnjih saigrača suze same slivale.

Niko nije ni pokušao da ih sakrije, a gromoglasno „Milojević Dejan“ samo je uspelo da pokrije jecaje nekolicine onih koji su se najteže mirili sa užasnom vešću koja je pre nekoliko dana stigla iz SAD.

Sve je večeras u Areni podređeno oproštaju od Miloja. U skladu sa tim, sa razglasa tokom zagrevanja nije bilo prepoznatljivih tonova Partizanovih pesama, a kada je došlo vreme da se u vis podignu crno-beli šalovi i zapeva nezvanična himna Partizana, na velikom video bimu je pušten mini film, kao poslednji omaž legendarnom asu.

Bio je to momenat i kada su se gotovo svi u Areni, a verovatno i kraj malih ekrana, totalno slomili. Suze gotovo niko nije mogao da suzdrži, a u momentu kada je Milojević završio svoju poslednju izjavu kao igrač Partizana, svi su ustali i krenuli u aplauz koji je trajao nekoliko minuta.

A onda je krenula „grmljavina“ iz 21.136 grla: MILOJEVIĆ DEJAN!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike