Stiv Ker dirnuo sve emotivnim govorom u čast Dejana Milojevića, u Čejs dvorani sve puca od emocija! Svet je izgubio prelepu dušu! (VIDEO)

25.01.2024

05:02

0

Autor: A. S.

Nikome nije bilo lako da se oprosti od srpskog trenera

Stiv Ker dirnuo sve emotivnim govorom u čast Dejana Milojevića, u Čejs dvorani sve puca od emocija! Svet je izgubio prelepu dušu! (VIDEO)
Igrači Golden Stejta pre početka meča - Copyright Tanjug/AP Photo/Godofredo A. Vásquez

Nakon Partizana, Mege i Budućnosti, od Dejana Milojevića noćas su se oprostili i Golden Stejt Voriorsi. U prvo meču od tragične smrti srpskog trenera, Voriorsi su u svojoj Čejs dvorani dočekali Atlanta Hoks i pre početka meča, sve je bilo organizovano u slavu Milojevića.

Igrači su se pojavili u dresovima sa njegovim prezimenom, na mestu gde je sedeo bila je postavljena bela ruža, na parketu se nalazi veliko srce sa njegovim inicijalima... Takođe pre početka meča, sa razglasa je išla i srpska himna, a potom se prisutnima, koji su bili vidno potrešeni, od navijača do igrača, gotovo svaka osoba u dvorani, obratio trener Stiv Ker.

- Svet je prošle nedelje izgubio prelepu dušu. Deki je bio divan prijatelj, pakleni košarkaški trener, veliki čovek i što je najvažnije prelep unuk, sin, muž i otac - rekao je Ker na početku obraćanja, dok su iza njega stajali košarkaši sa suzama u očima, pa nastavio:

 

 

- Osmeh, radost, smeh - to je uvek bilo prisutno. A ono što nam je on značio bio je veliki deo onoga što jesmo - on je deo naše duše.

Kerov govor je propraćen aplauzom publike i ne, nikome nije bilo lakše nakon njegovih emotivnih reči.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike