Kari ne može da prežali odlazak Milojevića! Amerikanac podelio kadrove sa meča Partizana, dve reči na srpskom su bile dovoljne! (FOTO)

24.01.2024

22:29

0

Autor: A. S.

Tuga ne jenjava ni nedelju dana nakon smrti, a neće ni još dugo

Kari ne može da prežali odlazak Milojevića! Amerikanac podelio kadrove sa meča Partizana, dve reči na srpskom su bile dovoljne! (FOTO)
Oproštaj navijača Partizana od Dejana Milojevića - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Oproštaj od Dejana Milojevića i dalje traje. Javnost u neverici već sedam dana pokušava da poveruje u vest koja je stigla iz Amerike o preranoj smrti bivšeg košarkaša i trenera.

Ali, kako dani odmiču, tuga ne jenjava, emotivne poruke se nižu, a realnost postaje sve bolnija, čoveka velikog i snažnog osmeha, više nema. 

Oprostili su se njegovi Partizan i Mega, dan kasnije je to učinila i njegova Budućnost. Malo ko je mogao da zadrži suze, a Golden Stejt Voriorsi su obećali pravi spektakl.

Dok klub objavljuje šta su sve pripremili za meč sa ekipom Atlanta Hoksa, koji će se igrati u noći između srede i četvrtka, još jednom se oglasio Stef Kari.

Amerikanac je već govorio o velikom gubitku, kako za Voriorse, tako i za svet košarke, a sada je na Instagram storiju podelio snimak sa utakmice između Partizana i Mege uz kratak opis i reči na srpskom:

Printscreen/instagram/stephencurry30
 

 

- Zauvek naš "Brate Deki" - napisao je Kari uz "emotikon" srca.

Gde god da je igrao, uvek je bio voljen, navijači su ga obožavali, rivali poštovali. Ipak, ovaj gubitak, pored košarke koju je neizmerno voleo, mnogo je veći u ljudskom smislu i toga su svesni svi koji su ga iole poznavali.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike