Daj platu za kartu i gledaj Real! Partizan Madriđanima vratio navijače!

10.05.2023

13:24

0

Autor: A. S.

Ono malo ulaznica koje su ostale vrede čitavo bogatstvo

Daj platu za kartu i gledaj Real! Partizan Madriđanima vratio navijače!
Košarkaši Reala - Copyright MN Press

Neverovatnu istoriju poseduje Kraljevski klub, kako u fudbalskoj, tako i u košarkaškoj sekciji, pa je ipak polufinale Lige šampiona uticalo na promenu termina odigravanja petog meča plej-ofa Evrolige između Reala i Partizana.

Fudbaleri su sinoć remizirali, 1:1, sa Mančester sitijem, a domaćini večeras traže razlog za slavlje. Zato su odložili meč koji je bio planiran za 9. maj, kako bi Vizink centar bio ispunjen do poslednjeg mesta.

A interesantno, iako je Real tokom čitave sezone u Evroligi bio visoko pozicioniran, Palata nije bila ispunjena do poslednjeg mesta. Ipak, to se večeras menja.

Za majstoricu se danima već traži karta više, iako su cene prilično visoke, a ostalo ih je nekolicina za prve redove pored parketa.

Odlučujući meč sa Partizanom izazvao je nezapamćeno interesovanje za petu utakmice četvrtfinalne serije Evrolige. Da li je razlog poraz u prva dva susreta, pa povratak serije u Madrid ili su domaći navijači čekali na trenutak kada su najpotrebniji svojim igračima, ne zna se. Ali je poznato da će tribine biti krcate i da će Partizan sačekati neverovatna atmosfera, nešto nalik onome što prave Grobari u beogradskoj Areni.

Možda je i do Partizana, jer do pre samo mesec dana, prosečna popunjenost dvorane u susretima Evrolige bila je jako loša, samo 57 odsto, a sada su ulaznice razgrabljene.

Poraslo je interesovanje kako je serija odmicala, pa su se tako prva dva susreta mogla gledati za oko 35 evra, a sada je najniža cena karte oko 120, dok su VIP ulaznice oko 650 evra.

A već izvesno vreme, košarka je na marginama u Madridu. I navijači i javnost imaju šta da zamere klubu, uostalom i nekažnjavanje Geršona Jabuselea, ali izgleda da su loši trenuci na kraju ujedinili Madriđane.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike