VIDEO Real u Mančester ide bez prednosti! Lepotice Vinisijusa i De Brujnea u HD formatu samo na 24sedam!

09.05.2023

22:56

0

Autor: A. Š.

Večeras počela borba za finale Lige šampiona, sve najzanimljivije detalje sa meča u Madridu mogli ste da vidite na našem portalu

VIDEO Real u Mančester ide bez prednosti! Lepotice Vinisijusa i De Brujnea u HD formatu samo na 24sedam!
Vinisijus Žunior na meču sa Sitijem - Copyright Profimedia

Borba za evropskog fudbalskog vladara ulazi u završnu fazu. Prvi meč polufinala Lige šampiona igrao se u Madridu, gde su na stadionu „Santijago Bernabeu“  Real Madrid i Mančester siti igrali bez pobednika 1:1.

Partiju šaha Karla Anćelotija i Pepa Gvardiole ulepšale su prave lepotice Vinisijusa Žuniora u prvom i Kevina De Brujnea u drugom poluvremenu i kada se crta podvuče donekle je nerešen ishod i najpravedniji posle 90 i kusur minuta fudbala na legendarnom madridskom stadionu.

Početak meča u potpunosti je pripao Građanima. Kraljevski klub desetak minuta gotovo da nije uspeo da iznese loptu na polovinu rivala, posle čega je odnos snaga na terenu počeo da se menja. Kurtoa je odbranama posle pokušaja De Brujnea i Rodrija sa distance ulio samopouzdanje saigračima u polju, da bi kruna Realove bolje igre bila bomba Vinisijusa za eksploziju radosti na Bernabeuu u 36. minutu.

A, onda, u drugom poluvremenu potpuno drugačija slika. Na krilima fenomenalnog gola brazilskog ofanzivca ređale su se opasne situacije pred golom Edersona, i kada se činilo da je samo pitanje trenutka kada će Madriđani duplirati prednost, pune tribine Bernabeua su zanemele. Kamavinga je pogrešio u dodavanju na dvadesetak metara od svog gola, njegovo poprečeno dodavanje je presečeno, da bi nekoliko trenutaka kasnije De Brujne natrčao na povratnu loptu i ispalio projektil pored nemoćnog Kurtoe.

Samo na portalu 24sedam imali ste priliku da vidite sve najzanimljivije detalje sa legendarnog madridskog stadiona u HD formatu. Ako ste nešto propustili, možete pogledati u našem blogu.

BLOG UŽIVO

DRUGO POLUVREME

KRAJ! Real i Mančester siti igrali su 1:1 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

90. MINUT - Kakvu je bombu ispalio Čuameni sa dvadesetak metara i kako je samo uspeo da sačuva svoju mrežu Ederson. Igraće se tri minuta nadoknade vremena.

86. MINUT - Žuti karton i za Bernarda Silvu. Nova promena kod Reala, Naćo menja Modrića.

81. MINUT - Prvu promenu na meču pravi Anćeloti. Asensio je zamenio Rodriga. Dva minuta kasnije Kros mesto na terenu ustupa Čuameniju.

78. MINUT - Prilika za Benzemu. Francuz je odlično skočio na drugoj stativi posle slobodnog udarca sa leve strane, šutirao je glavom ali je Ederson bio na pravom mestu. Ali, i ovde bi morala da se konsultuje VAR soba, pošto je kapiten Reala možda bio i u ofsajdu. Minut kasnije Kamavinga dobija žuti karton.

72. MINUT - Žuti karton dobija Gundogan.

67. MINUT - GOOOL! SIti je izjednačio, strelac je De Brujne. Gotovo ni iz čega Građani dolaze do gola. Kamavinga je pogrešio u dodavanju na dvadesetak metara od svog gola i Ostrvljani su to ekspresno kaznili, milimetarski preciznim udarcem Belgijanca.

60. MINUT - Real je mnogo konkretniji rival u drugom poluvremenu i deluje da je samo pitanje trenutka kada će Madriđani duplirati vođstvo.

52. MINUT - Prilika i za Siti. De Brujne je ušao u kazneni prostor po desnoj strani, šutirao je sa desetak metara u drugi ugao, ali je Kurtoa sjajno intervenisao. Ipak, i da je postigao gol Belgijanac, morala bi da se čeka odluka iz VAR sobe jer je vezista Građana bio na ivici ofsajda.

50. MINUT - Velika prilika za Real. Odigrali su sjajan dupli pas Benzema i Karvahal na ivici kaznenog prostora, Fracuz je malo iskosa po levoj strani utrčao u kazneni prostor i sa šest, sedam metara šutirao. Ipak, Stouns je uspeo da ukliza i u poslednjem momentu ga izblokira.

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme. Anćeloti i Gvardiola nisu ništa menjali u sastavima u odnosu na početak meča.

PRVO POLUVREME

45. MINUT - Završeno je prvo poluvreme na Bernabeuu - Real vodi protiv Sitija 1:0! Nekoliko trenutaka pre nego što su igrači krenuli ka svlačionici žuti karton je dobio Toni Kros.

36. MINUT - GOOOL! Vodi Real, strelac je Vinisijus! Madriđani su poveli iz prvog šuta u okvir gola. Ofanzivac Kralja je ispalio bombu sa preko 20 metara pod prečku Edersona.

25. MINUT - Prva velika prilika za Real. Rodri se poigravao u visini kaznenog prostora na levoj aut liniji, Rodrigo mu je ukrao loptu, uputio maestralan centaršut ka Benzemi, ispred kojeg je još bolje uklizao Ruben Dijas i tako sprečio izvestan pogodak. 

22. MINUT - Real je izdržao žestoki početni udarac Sitija i polako uspeva da težište igre prebeci dalje od svog gola.

14. MINUT - Još jednom preti Siti. Rodri je sjajno šutirao sa preko 25 metara, ali je Kurtoa još jednom bio na visini zadatka.

8. MINUT - Prva pretnja za gol Reala. De Brujne je snažno i precizno šutirao sa distance, ali je Kurtoa bio oprezan.

6. MINUT - Žestoko je Siti pritisnuo Real na početku meča. Madriđani gotovo da nisu prešli polovinu terena u prvih šest minuta susreta.

1. MINUT - Meč je počeo, prvi su sa centra krenuli fudbaleri Mančester sitija.

- Zagreva se atmosfera u Madridu.

- A, pogledajte samo dolazak ekipe Reala na svoj stadion. Spektakl je počeo već na ulicama Madrida.

 

- Santijago Bernabeu je spreman za spektakl.

- Ekspedicija Građana stigla je na "Santijago Bernabeu".

SASTAVI

REAL MADRID: Kurtoa, Karvahal, Ridiger, Alaba, Kamavinga, Valverde, Kros, Modrić, Rodrigo, Vinisijus, Benzema.

MANČESTER SITI: Ederson - Voker, Stons, Dijaš, Akandži - Rodri - Gundogan, De Brujne, Bernardo Silva, Griliš - Haland.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike