Olimpijakosov menadžer "priželjkuje" poraz Partizana: Biće lakše ako pobede Real i Monako!

10.05.2023

11:21

0

Autor: D. P.

Gleda svoj interes

Olimpijakosov menadžer "priželjkuje" poraz Partizana: Biće lakše ako pobede Real i Monako!
Sesil Eksum u Areni - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Generalni menadžer Olimpijakosa Nikos Lepeniotis rekao da će navijači njegove ekipe lakše doći do karata ako večeras Real pobedi Partizan i Monako bude bolji od Makabija.

Lepenotis rezonuje ispravno, znajući da će pristalice Partizana i Makabija učiniti sve da uđu u dvoranu u Kaunasu, dok će navijači Reala i Monaka daleko manje truda i želje uložiti da bi gledali svoje ekipe na završnom turniru Evrolige.

- Što se tiče ulaznica, podaci koje imamo je da je oko 2.500, možda nešto više, blizu 3.000, već dobilo karte za Kaunas. Klub će dobiti 560 karata. Zato će zavisiti da li će neko od timova vratiti karte ili će deo pokloniti. Naravno da ćemo ih sve uzeti. Potražnja je višestruko veća. Uzmite u obzir da imamo 5.800 sezonskih pretplatnika, pa ćete videti da je teško svima ugoditi. Naravno, proces je specifičan, ljudi to znaju. Sutra ili najkasnije u četvrtak ćemo objaviti neke stvari. Zvanično, sva četiri tima dobijaju isti broj ulaznica - rekao je direktor tima iz Pireja i dodao:

- Ako se Makabi i Partizan ne plasiraju na "fajnal for", Olimpijakosu će možda biti lakše da dobije dodatne karte, od timova koji će ih vratiti. Španci obično ne dobiju više od 300 karata. Od sutrašnjih rezultata će dosta zavisiti.

Olimpijakos se sinoć pridružio Barseloni sa vizom za Kaunas, jer je u Pireju pobedio Fenerbahče za konačnih 3-2 u seriji. Barsa je protiv Žalgirisa obavila posao u tri meča.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike