Znali smo da moramo da budemo koncentrisani, u sredu očekujem novi rat! Vilijams Gos predviđa sjajnu utakmicu

05.05.2023

00:28

0

Autor: A. S.

U majstorici se crno-belima vraća Panter, domaćin bez Jabuselea, Dek pod upitnikom

Znali smo da moramo da budemo koncentrisani, u sredu očekujem novi rat! Vilijams Gos predviđa sjajnu utakmicu
Vilijams Gos i Tavares sa jedne i Madar na drugoj strani - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Ispustio je Partizan prednost od 2:0 u plej-of seriji Evrolige, pa će o učesniku fajnal-fora odlučivati, peti meč i majstorica. Odlučujući duel na programu je u sredu, u Madridu.

Nakon večerašnjeg duela, koji je pripao Madriđanima u interesantnom i turbulentnom finišu, bek Kraljevskog kluba, Najdžel Vilijams Gos je istakao da očekuje neizvesnost do poslednjeg trenutka.

Večerašnji meč odigran je u specifičnoj atmosferi, tokom prvog poluvremena nije bilo prepoznatljivog navijanja, zbog tragedije koja se u sredu ujutru dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je stradalo osmoro učenika i čuvar.

- Bilo je čudno na početku, ali ova hala je poznata po odličnoj košarkaškoj atmosferi što smo kasnije i videli... Znali smo da su odličan tim, da imaju jednog od najboljih trenera svih vremena. Znali smo da moramo da budemo koncentrisani i to nam je donelo dve pobede, Očekujem novi 'rat' u sredu, sve četiri utakmice su bile žestoke do samog kraja, znamo da će tako biti i u petoj - naveo je Vilijams Gos za Mozzart Sport.

U petoj utakmici, crno-belima se vraća kapiten, Kevin Panter, kome je istekla suspenzija zbog učešća u sukobu sa igračima kraljevskog kluba, dok će domaćin verovatno igrati bez Gabrijela Deka, koji se večeras povredio.

- Biće sjajna utakmica, oba tima žele na fajnal-for, biće uzbudljivo. Videćemo kakva je situacija sa Dekom kada se vratimo u Madrid, nadam se da će biti ok - dodao je bek Madriđana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike