Partizan izgubio, Anđušić jasan! Pa igrali smo protiv Reala, a ne protiv... (VIDEO)

04.05.2023

23:33

0

Autor: G. F.

Pričao je i o povratku Kevina Pantera, a imao je i poruku za navijače

Partizan izgubio, Anđušić jasan! Pa igrali smo protiv Reala, a ne protiv... (VIDEO)
Anđušić posle utakmice sa Realom - Copyright 24sedam

Košarkaši Partizana su poraženi u četvrtoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige. Bolji je bio Real, pa je sada 2:2 u seriji. Majstorica je zakazana za utorak, od 18 časova u Madridu.

Danilo Anđušić je meč završio sa sedam poena, a u razgovoru sa novinarima prvo pitanje je bilo "šta se to dogodilo".

- Ništa se nije dogodilo. Igramo protiv Reala, ne protiv neke slabije ekipe. Znali smo da će da budu spremni bez obzira na gostujući teren. To su igrači sa ovakvih milion utakmica u nogama. To su i pokazali, a mi smo izgubili jer nismo imali pravi fokus od početka.

Poveli su većom razlikom, mi smo se vratili. Taj egal može da nas raduje, ali u nekim trenucima nismo nalazili prava rešenja, pre svega u napadu. A to nas je krasilo u većem delu sezone. Na kraju smo ispustili prednost od dva brejka. Žao mi je što nismo pobedili zbog ovih ljudi koji su bili ovde. Sigurno bismo svi uživali zajedno da smo pobedili.

Hteo bih da se zahvalim na podršci i da su najbolji navijači na svetu. Osećamo podršku i znamo da veruju u nas i pobedu. To nam znači i to je vetar u leđa. U to verujem i ja i ostatak tima - kazao je Anđušić i izrazio zadovoljstvo što se u tim vraća kapiten Kevin Panter, posle odrađene suspenzije.

- Vraća se Kevin i biće nam lakše. Veća će biti rotacija na bekovskim pozicijama i biće više opcija. On nas nosi tokom cele sezone i verujem da je sa njim druga priča. Ne smemo da klonemo duhom jer smo ispustili dve šanse kod kuće. Moramo da se resetujemo, a imamo vremena i za odmor i da se spremimo. Da sveži budemo.

Meč je između ostalog protekao i u znaku tragedije u školi "Vladislav Ribnikar". Upravo je Anđušić na početku održao kraći govor.

- Bilo je tužno. To se videlo na početku. To nas je sve pogodilo i teško je resetovati se. I da se razmišlja o košarci, a to smo morali da uradimo. Još jednom, saučešće porodicama. Mislima smo sa njima. Tužan dan i nadam se da se neće ponoviti - dodao je Anđušić uz poruku navijačima.

- Da nastave da nas podržavaju i to nas gura. Neka ništa ne menjaju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike