E, ovo bi bila bomba! U red za Vlahovića stao još jedan gigant!

19.10.2021

17:12

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac će, bez dileme, biti zvezda prelaznog roka

E, ovo bi bila bomba! U red za Vlahovića stao još jedan gigant!
profimedia-0633428286 - Copyright Profimedia/Giuseppe Maffia/Maffia/UK Sports Pics/SIPA

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović „zaludeo“ je najveće klubove Evrope. Ne prođe dan, a da se u najtiražnijim kontinentalnim medijima ne pojavi informacija kako je jedan od velikana sa Starog kontinenta zainteresovan da u jednom od dva predstojeća prelazna roka angažuje nekadašnjeg đaka Partizana.

Madridski Atletiko je letos ostao „kratkih rukava“ u poslednjim satima fudbalske pijace, a kako je krenulo, teško da će imati bolju priliku da realizuje dolazak jednog od najtalentovanijih napadača Evrope.

Jer, u red su stali Juventus, Barselona, PSŽ, i poslednji u nizu, nemački velikani Borusija Dortmund i minhenski Bajern.

Kako prenosi „Skaj“, „milioneri“ i Bavarci su još prošle godine održali sastanke sa Vlahovićevim predstavnicima i od tada s njima održavaju kontakt. A kako je nedavno i definitivno postalo jasno da Srbin neće produžiti ugovor s Fjorentinom, koji ističe 2023. godine, stvorio se prostor da se priča konkretizuje.

Ovom informacijom samo su se potvrdile spekulacije iz nekoliko izvora širom Evrope, koji su izveštavali da bi, pre svih, Bajern mogao da krene po Vlahovića, pogotovo u slučaju da se ispostave tačnim vesti o zainteresovanosti Liverpula i PSŽ za fenomenalnog poljskog napadača Roberta Levandovskog, koji je, navodno, u ovom trenutku veoma nezadovoljan činjenicom da iz Bajerna ne dobija nikakve signale oko početka pregovora o produžetku saradnje, koja ističe za manje od dve godine.

Ukoliko se desi i da Levandovski stavi paraf na novi ugovor s minhenskim velikanom, neće se mnogo promeniti Vlahovićeva pozicija, jer Bajern svakako traži napadača koji bi u budućnosti trebalo da zauzem mesto legendarnog Poljaka, čiji bi eventualni ostanak na „Alijanc areni“ mogao da bude i znatna olakšavajuća okolnost za Srbina, koji bi tako dobio vreme za privikavanje i dodatno stasavanje uz jednog od najboljih napadača u poslednjoj deceniji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike