Liverpul zna kako bez Salaha: Levandovski na Enfildu rešava problem

19.10.2021

10:24

0

Crveni će teško moći da isprate finansijske želje Egipćanina, pa kreću u potragu za novim napadačem

Liverpul zna kako bez Salaha: Levandovski na Enfildu rešava problem
salah levandovski - Copyright MN Press

Najbolji fudbaler na svetu u ovom trenutku je... Mohamed Salah.

Ovako će vam odgovoriti svi koji se razumeju u najvažniju sporednu stvar na svetu. Neko će se malo zamisliti, a neko će na prvu tipovati na Egipćanina.

Tanjug/AP Photo/Luis Vieira
 

Zbog toga je u Liverpulu "vanredna situacija". Salah ima ugovor do leta 2023. godine i pravo je vreme za pregovore o produžetku saradnje.

Problem je iznos koji fudbaler traži od kluba, odnosno povećanje primanja. Kako se može saznati Salah želi blizu 30 miliona evra umesto dosadašnjih 11, a "crveni" su spremni da mu dupliraju primanja.

Korektno od kluba bez dileme, ali razumljivo i od fudbalera. Hoće li do nekog sporazumnog rešenja doći pokazaće nam vreme, a u klubu sa Enfilda već su, za svaki slučaj, počeli sa potragom za novim napadačem.

Kako pišu nemački mediji prvi pik je Robert Levandovski, koji je već neko vreme nezadovoljan odnosom Bajerna prema njemu.

Robert Levandovski/TANJUG/AP Photo/Matthias Schrader
 

Privoleti sjajnog Poljaka da dođe u Premijer ligu verovatno ne bi bilo preterano teško, ali su pored Liverpula za njegove usluge zainteresovani i čelnici Mančester sitija. A to već znači da bi se moralo "ratovati" sa prebogatim konkurentom.

Kada se tome doda da i PSŽ namerava sa Levandovskog dovede u svoje redove, jasno je da će prelazni ro biti veoma vruć i pun potresa.

Naravno, što se svih u Liverpulu tiče, najbolja solucija je produženje ugovora sa Salahom. Tako bi mogli, baš kao i prošlog leta, da prelazni rok gledaju mirno i spokojno, pa eventualno kupe nekog od igrača koji bi pojačao konkurenciju u timu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike