Presečeno u slučaju Vlahovića: Fjorentina ili Atletiko? Doneta je definitivna odluka

23.08.2021

09:14

0

Postojala je ponuda od 70 miliona evra

Presečeno u slučaju Vlahovića: Fjorentina ili Atletiko? Doneta je definitivna odluka
Copyright Dušan Vlahović, Profimedia/Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA

Fjorentina je izgubila od Rome na početku nove sezone u Seriji A, a u timu je bio i Dušan Vlahović. Za mladog srpskog napadača postoji veliko interesovanje brojnih evropskih klubova, a nedavno je objavljeno da je dogovoreno da za 70 miliona pređe u Atletiko Madrid. Ali prema poslednjim informacijama iz Italije prodaja je stopirana.

– Svi igrači koji su trenutno u timu su nam veoma važni. Kao što je naš predsednik rekao, on je nedodirljiv. Pod ugovorom je sa Fjorentinom i nije na prodaju. Želimo da stavimo tačku na sve glasine jer moramo da se fokusiramo na prvenstvo – rekao je direktor “Viole” Džo Barone.

Srpski reprezentativac ima još dve godine ugovora sa klubom iz Firence, a nedavno mu je ponuđen novi, vredan 3,5 miliona evra godišnje plus dva miliona evra kao bonus za potpis. Ali je nekadašnji napadač Partizana to odbio.

Podsetimo, pre nekoliko dana Nikola Milenković je obnovio ugovor, mada je i za njega postojalo interesovanje nekih engleskih klubova. Inače, defanzivac je bio jedini strelac za “Violu” u porazu od “Vučice”.

pročitajte još:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike