Zvezdin Njegoš i Anderleht - ovo je epilog priče!

21.06.2021

13:13 >> 13:53

0

Njegoš Petrović više nije u planu Anderlehta kao letnje pojačanje

Zvezdin Njegoš i Anderleht - ovo je epilog priče!
Copyright MN Press

Crvena zvezda je imala baš dobar početak prelaznog roka: “produžen” je trener Dejan Stanković, onda i najbolji igrač Aleksandar Katai, pa je doveden Aleksandar Dragović.

Aleksandar Prijović samo što nije potpisao, ali Zvezda ima problem sa odlascima. Klub navodno pokušava da hitno proda Gelora Kangu. Propao je transfer Srđana Babića, očekivalo se da ode i Njegoš Petrović, ali sada je stavljena tačka i na tu priču.

Belgijski fudbalski gigant Anderleht odustaje od pojačanja iz srpske Superlige.

Prema pisanju belgijskih portala, uprava kluba iz Brisela neće više čekati dozvolu Crvene zvezde za transfer Njegoša Petrovića, pošto su već stupili u pregovore sa Argentincem Faustom Verom.

Vero je 22-godišnji zadnji vezni ekipe Argentine juniors i on je u izjavi lokalnim medijima priznao da preko svojih menadžera pregovara sa Belgijancima.

Anderleht želi da pronađe zamenu za Alberta Sambiju Lokongu, koji će tokom leta najverovatnije potpisati za jedan od klubova iz Premijer lige, a Britanci tvrde da je najbliži Arsenalu.

Andeleht je stoga u prvi mah želeo da sa Petrovićem popuni prazninu u veznom redu, ali kako Crvena zvezda nije pristala na ponuđenih 1,5 miliona evra posao je očigledno propao.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike