Portugalce boli glava od cene koju su zacepili u Ljutice Bogdana

10.06.2021

11:19

0

Crveno-beli traže 1,3 miliona evra za Srđana Babića, a portugalski klub želi da smanje zahteve

Portugalce boli glava od cene koju su zacepili u Ljutice Bogdana
Copyright SRĐAN BABIĆ/MN Press

Portugalci žele da zadrže igrača Crvene zvezde, ali će učiniti sve da smanje cenu koju su “zacepili” čelnici sa “Rajka Mitića”.

Srđan Babić je završio jednogodišnju pozajmicu u Famalikau, pa će se prvog dana priprema javiti treneru Crvene zvezde Dejanu Stankoviću ukoliko se ne pojavi klub spreman da plati 1.300.000 evra.

Portugalska Braga želi visokog štopera, ali je visina obeštećenja odbija od želje za dovođenjem levonogof Banjalučanina.

Inače, trener Brage Karlos Karvalj insistira kod uprave da se angažuje Babić, jer ekipa dobija jaču skok-igru, a impresioniran je i mirnoćom koju Srbin pokazuje u pas igri.

Izračunato je da je Babić zabeležio 90,4 odsto uspešnosti prilikom dodavanja, ali sve ove podatke na raspolaganju imaju i crveno-beli, kojima je posle odlaska Nemanje Milunovića u Tursku ostalo jedno upražnjeno mesto u poslednoj liniji.

Za to mesto konkurišu Vukašin Jovanović, kao i Babić, koji su bili deo U20 reprezentacije Srbije, svetskih šampiona sa Mundijalita na Novom Zelandu 2015. godine.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike