Gotovo je: Ovo je prva poruka Dejana Stankovića posle potpisivanja novog ugovora sa Zvezdom (FOTO)

18.05.2021

12:04 >> 12:09

0

Autor: Adam Štulić

Mladi strateg na klupi crveno-belih još tri godine

Gotovo je: Ovo je prva poruka Dejana Stankovića posle potpisivanja novog ugovora sa Zvezdom (FOTO)
Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda i Dejan Stanković nastavljaju zajedno. Mladi strateg je u utorak u prostorijama kluba potpisao novi ugovor sa srpskim šampionom, koji bi na stadionu “Rajko Mitić” trebalo da ga zadrži do 2024. godine.

– Preponosan sam na ukazanoj šansi od strane kluba da vodim moju Crvenu zvezdu. Hvala svima na strpljenju i poverenju. U glavi sam imao samo produžetak saradnje na obostrano zadovoljstvo. Ima još dosta da se radi, ne odustajemo od ciljeva, treniram zlatne momke, imam sjajan stručni štab… Samo još Marakana da se otvori za publiku, pa da budemo kompletni – uz osmeh je rekao Stanković.

Promo/FK Crvena zvezda

Stanković je Crvenu zvezdu, do sada, vodio na 63 meča i ostvario učinak od 50 pobeda, devet remija i četiri poraza. Ekipa je u proseku postizala 2.56 golova po utakmici. Srušeni su brojni rekordi, ostvareni su nizovi za koje će trebati mnogo snage da se nadmaše…

Promo/FK Crvena zvezda

– Zvezda uvek iziskuje novo dokazivanje. Kad se jedno poglavlje završi, stavi se tačka i već se prelazi na sledeće. Mi smo spremni da odgovorimo na sve izazove. Sledeći cilj je osvajanje Kupa i daćemo sve od sebe da donesem dugo čekanu duplu krunu. I onda ponovo od početka. Zvezda voli da se seća, ali traži nove izazove i uspehe – zaključio je Stanković.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike