Zvezda i Katai - obostrana ljubav: Samo da nam se vrate navijači, drhaće opet velikani!

10.06.2021

14:48

0

Ugovor je potpisan, zadovoljstvo je obostrano

Zvezda i Katai - obostrana ljubav: Samo da nam se vrate navijači, drhaće opet velikani!
Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je vezala Aleksandra Kataija do 2024, u želji da sklopi drim tim, uprkos problemima. Sada je potpuno jasno da je zadovoljstvo obostrano.

“Magiko” crveno-belih se nada da to neće biti poslednje produženje ugovora, a posebno je naglasio da mu prija to što oseća da je željen.

– Jako mi je drago što sam potpisao ugovor. Klub je pokazao da me želi, a i ja sam pokazao da želim da ostanem ovde. Po završetku sezone klub mi je ponudio novi ugovor. Seli smo da razgovaramo i brzo došli do dogovora. Nije bilo nikakvih prepreka, zbog čega sam posebno srećan i nadam se da ću još dugo ostati u klubu – rekao je Katai za klupsku televiziju.

Produženje Kataija i dolazak Aleksandra Dragovića sigurno su najvažnija pojačanja do sad, a verovatno i leta.

Zvezda će na leto probati ponovo da izbori Ligu šampiona, a Katai je otkrio lične ambicije:

– Da odigramo što više utakmica, da ostavim dubok trag i osvojimo što više titula. Da što više igramo evropska takmičenja, jer to apsolutno zaslužujemo.

Ova generacija Zvezde osvojila je četiri uzastopne titule, što je klupski rekord.

– Naravno, posebni su trofeji kada se osvajaju kod kuće, pogotovo u Crvenoj zvezdi. To je neprocenjivo. U Zvezdi su uvek najviši ciljevi, mi opet napadamo titulu i nadam se da ćemo sledeće godine ponovo da slavimo.

Naravno, kad se priča o Zvezdi, neizbežna tema su navijači, čije se odsustvo i te kako osetilo u minuloj sezoni.

– Mnogo nam je teško da igramo bez njih. Svi smo navikli da imamo tu neverovatnu podršku sa severa. Nadam se da će u što kraćem roku da budu ponovo uz nas. U nekim ključnim utakmicama protiv Milana, na primer, su nam mnogo falili. Sigurno bismo imali bolji rezultat, bolje bismo igrali. To je nešto što nosi Crvenu zvezdu, to su navijači kakvih retko ko ima na svetu.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike