Petrušev poklonio pobedu Barseloni, pa imao šta da kaže na odluku sudija: Parker je očigledno tražio kontakt! (VIDEO)

01.05.2024

17:27

0

Autor: G. F.

Srpski as iz redova Olimpijakosa bio najbolji akter meča do poslednjeg napada

Petrušev poklonio pobedu Barseloni, pa imao šta da kaže na odluku sudija: Parker je očigledno tražio kontakt! (VIDEO)
Petrušev i Parker - Copyright printscreen/twitter/SKWEEK

Nije bilo dobro navijačima Olimpijakosa zbog načina na koji su izgubili treći me četvrtfinala od Barselone. Imali su sve u svojim rukama, imali su odličnog srpskog reprezentativca Filipa Petruševa (18 poena), a onda ušli u neizvesnu završnicu.

Na nešto više od tri sekunde do kraja Barselona je izvela loptu iz auta, Džabari Parker je odlučio da šutne iz nemoguće sudije, a Petrušev ga je zakačio po laktu. Dva od tri bacanja iskoristio je as Kaatalonaca i doneo im brejk u Atini.

 

 

Petrušev je u razgovoru za Eurohoops rekao da je Džabari Parker upravo tražio kontakt za faul.

- Rekli su mi da je faul, ali on je očigledno tražio kontakt. I bilo ga je malo, ali sam se ja odmakao unazad. Sudije su ipak odlučili da sviraju faul i tako odluče utakmicu - rekao je Petrušev i dodao:

- Teško je, ali tako je, kako je. Imali smo mnogo prilika da završimo utakmicu, umesto da je neko drugi odluči.

 

 

Istakao je Petrušev i ono što je njegova ekipa pogrešno uradila u duelu sa Barselonom.

- Imali su tri otvorene trojke. To nije prihvatljivo. Ovo je plej-of i svi žele na Fajnal for. Moramo da budemo fokusirani do kraja, nema opuštanja. Moramo da završimo ovakve utakmice na pravi način. Jer, ako to ne uradimo, vidite šta se dogodi. Mi smo krivi, svako od nas može i mora da bude bolji i da igra sa više fokusa svih 40 minuta.

Iako je prednost sada na strani tima iz Katalonije, srpski reprezentativni centar poručuje da ne razmišlja o eliminaciji.

- Baš šteta, ali znam da mogu još bolje. Svi mogu da budu bolji u timu. Moramo da rešavamo ovo. Osećam da smo bolji tim, a mislim da i atmosfera može da bude za nijansu bolja, da nam navijači daju dodatnu dozu energije. A mi moramo da se borimo. Verujem u ovaj tim, u ceo klub, borićemo se do kraja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike