Novakove prve reči posle šokantnog poraza! Đoković otkrio i da li je na njega uticao udarac u glavu

12.05.2024

17:11

0

Autor: D. N.

Čileanac je bio nepremostiva prepreka za najboljeg igrača sveta

Novakove prve reči posle šokantnog poraza! Đoković otkrio i da li je na njega uticao udarac u glavu
Copyright AP Photo/Alessandra Tarantino

Novak Đoković je bio slobodan u prvom kolu Mastersa u Rimu, u drugom je bio uspešan, ali je već u trećem kolu neočekivano eliminisan. Bolji je bio Alehandro Tabilo i to sa 2:0, a posle meča sa Čileancem sa novinarima je razgovarao Đoković. 

- Čestitam protivniku, prvi put igram protiv njega. Odličan je igrač, svestrano igra. Nisam uspeo da nađem svoju igru i to je uglavnom to - kazao je Novak, a onda dobio pitanje da li je na današnji meč uticao udarac u glavu, od pre nekoliko dana.

- Ne znam, iskreno. Odlučio sam da ne uradim sve testove zbog te situacije. Nisam osećao ništa. Nisam trenirao i nisam se osećao isto. Nisam se osećao prisebno. Danas sam bio pod velikim stresom, što je bilo još gore zbog bola. Možda ima veze sa tim...

Kao što sam vam rekao nisam radio nikakve testove, ali uradiću ih pa ćemo videti šta se dešava.

Takođe je i otkrio kako se osećao posle pomenutog incidenta.

- Bilo je neočekivano za mene, da se čovek nagnuo preko ograde, da mu je flašica ispala iz ranca, da udari direktno u moju glavu. Bilo je neočekivano očigledno, nisam čak ni gledao gore, osetio sam jak udarac u glavu i veoma je uticalo na mene danas. Bilo je krvi, ali uspeo sam da spavam dobro bez glavobolje, sutra sam se osećao dobro, ali danas kako sam izašao na teren, ušao u svoje patike, osećao sam se kao drugi igrač - zaključio je Novak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike