Spremni smo za Jang bojs! Mirko Ivanić ne bira ulogu na terenu: Nema izgovora!

27.11.2023

19:46

0

Autor: A. Š.

Iskusni vezista uverava da crveno-beli žele pobedu i nadaju se da će je ostvariti

Spremni smo za Jang bojs! Mirko Ivanić ne bira ulogu na terenu: Nema izgovora!
Mirko Ivanić - Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Pred fudbalerima Crvene zvezde je meč odluke što se tiče zimovanja u Evropi. Neuspeh u duelu sa Lajpcigom na stadionu „Rajko Mitić“ označio je kraj crveno-belih snova o jeseni u Ligi šampiona, a ukoliko se Dragović i drugovi u utorak (21.00) vrate iz Švajcarske sa pozitivnim rezultatom otvoriće vrata nokaut faze Lige Evrope.

Duel sa Jang Bojsom najavio je Mirko Ivanić.

- Jedva smo čekali gostovanje u Bernu, gde ćemo pokušati da izborimo plasman u Ligu Evrope. Vredno smo radili i trenirali, u potpunosti smo spremni za sutrašnju utakmicu – počeo je iskusni vezista, pa dodao:

Teren ovde je jako brz, još je brži kada pada kiša, ali nema izgovora. Igrali smo već mečeve na ovakvoj podlozi, imamo dovoljno iskustva… I pre četiri godina smo upravo ovde ostvarili pozitivan rezultat, a verujem da ćemo se na veštačku travu brzo prilagoditi i da nam neće predstavljati problem.

Taktičke promene tokom reprezentativne pauze, o kojima je u najavi utakmice pričao i trener Zvezde Barak Bahar, pomerile su Mirka Ivanića uz aut liniju.

Odgovara mi i pozicija centralnog veznog i levog krila, ali nije na meni da biram. Uvek prepuštam šefu da sprovodi svoje vizije, ali mogu reći da mi obe pozicije leže.

Zanimljivo, sa svakog gostovanja protiv Jang Bojsa dosad Zvezda se vraćala sa identičnim nerešenim rezultatom (2:2).

U ovom trenutku mi deluje da bi rezultat 2:2 bio bolji po nas. Ne bih voleo da prizivam rezultate jer na svakoj utakmici idemo na pobedu, bez obzira na to ko je preko puta, tako ćemo i sutra želeti pobedu i nadamo se da ćemo je ostvariti - zaključio je Ivanić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike