Polako se diže tenzija pred meč odluke: Trener Jang bojsa zna kako će igrati Zvezda!

27.11.2023

15:10

0

Rafael Vik je svestan koliko je ovaj duel bitan za obe ekipe

Polako se diže tenzija pred meč odluke: Trener Jang bojsa zna kako će igrati Zvezda!
Rafael Viki - Copyright MN Press

Ostalo je još nešto više od 24 sata do početka odlučujuće utakmice za treće mesto u grupnoj fazi Lige šampiona između Jang bojsa i Crvene zvezde, koje vodi u Ligu Evrope na proleće.

Polako se diže tenzija, a trener tima iz Berna Rafael Viki svestan je da je utakmica od izuzetnog značaja za obe ekipe.    

- Uvek je teško pričati o protivniku, jer ne znamo šta njihov trener sprema i kako će oni igrati. Ali i jedni i drugi znamo kakav je ulog i šta možemo da ostvarimo pobedu. Ne očekujem da će da čekaju. Krenuće oni u napad. Ali treba fokus da stavimo na našu igru - rekao je na konfernciji za štampu trener Jang bojsa.

Rafael Viki se osvrnuo i na prvi meč iz Beograda koji je završen bez pobednika 2:2, napominjući da im je taj meč pokazao da mogu da se suprostave crveno-belima.

- Ta utakmica nam daje samopouzdanje. Videli smo da smo jednaki. Stvorili smo nekoliko zaista dobrih šansi. U taj meč smo ušli sa svešću da možemo da uradimo nešto veliko. Ovo sada je sjajna prilika za nas da i dogodine igramo međunarodni fudbal. Ali znamo da je protivnik jak tim, sa mnogo potencijala u napadu.

Trener Jang bojsa otkrio je da on, kao i njegovi igrači nemaju nikakav pritisak pred ovaj važan duel.

- Ne osećam nikakav pritisak. Nikada ne prilazim utakmicama sa idejom da nešto moramo, već sa idejom da smo sposobni da to i uradimo. A, pobedom možemo da napravimo nešto veliko. Tako da pritisak nije ništa veći nego na ostalim utakmica. Samo treba da namestimo glavu tako da verujemo da možemo - zaključio je Vik.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike