Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Partizan i Zvezda nastavljaju posle evropskih priča, čeka nas i veliki gradski derbi!

10.11.2023

10:00

0

Autor: 24sedam

Očekuje nas bogat program na TV Arena sport, a kao i obično prednjačiće najpopularniji sportovi, fudbal i košarka

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Partizan i Zvezda nastavljaju posle evropskih priča, čeka nas i veliki gradski derbi!
Copyright MN Press

Pred nama je novi vikend, a kao i obično biće mnogo sportskih dešavanja. U prvom planu će biti prenosi fudbalskih i košarkaškoh utakmica, a navijači Crvene zvezde i Partizana imaće "obaveze" u subotu i nedelju, pošto će igrati i u Super i u AdmiralBet ABA ligi.

Krenimo redom. U subotu samo jedna utakmica. Crvena zvezda će gostovati debitantu u elitnom rangu srpskog fudbala Železničaru. Tim iz Pančeva je trenutno na 14. mestu tabele i odmeriće snage sa braniocem titule koji je trenutno drugi, a u meč ulazi posle poraza od Lajpciga u Ligi šampiona. Sve ćete moći da ispratite u prenosu na Premiumu 1 TV Arena sport.

U nedelju, nas očekuje mnogo "gušći" raspored. Počećemo od duela regionalne košarkaške lige, i to gostovanjem Crvene zvezde u Zadru. Crveno-beli u Hrvatsku stižu posle meča Evrolige, odnosno gostovanja Barseloni. Meč će početi u 17 časova (Premium 1 TV Arena sport), a onda sledi i jedan fudbalski gradski derbi.

Reč je o okršaju Lacija i Rome (18, TV Arena sport 2). Razlika je samo jedan bod, s tim da je "vučica" Žozea Murinja na sedmom, dok je gradski rival tri mesta niže. Ali kao i svaki gradski derbi je poseban. Pobeda ne znači samo bodove, već i prestiž.

Od 19 časova (Premium 1 TV Arena sport) čeka nas mali beogradski derbi. Partizan će dočekati Čukarički koji je juče poražen od Fiorentine u Ligi konferencija. I dok je u slučaju italijanskog šampionata razlika u bodovima mala, kod nas je mnogo veća. Vodeći crno-beli imaju 37 bodova, čak 20 više od belo-crnih.

I za kraj dana, još jedna košarkaška utakmica u AdmiralBet ABA ligi. Posle pobede nad Fenerbahčeom u Evroligi, Partizan će dočekati Igokeu koja ima jednu pobedu manje od branioca trona.

Ovih pet utakmica su naša top preporuka, ali vredi spomenuti i duele Čelsija i Mančester sitija (nedelja, 17.30 Premium 2) i gradskihg rivala Sevilje i Betisa (nedelja, 18.30, Premium 3). Naravno, tu su i ostali prenosi mečeva iz naše Superlige, Premijer lige, Serije A, Primere, AdmiralBet ABA lige...

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (18.00) Železničar - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.00) Zadar - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (18.00) Lacio - Roma (TV Arena sport 2)

Nedelja (19.00) Partizan - Čukarički (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (21.00) Partizan - Igokea (TV Arena sport - Premium 2)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike