Grobari očarali Doužera: Jokić je pokušao da me upozori, ali ja se svaki put iznova oduševim!

10.11.2023

00:13

0

Autor: A. Š.

Američki košarkaš blistao je od zadovoljstva posle trijumfa protiv Fenerbahčea

Grobari očarali Doužera: Jokić je pokušao da me upozori, ali ja se svaki put iznova oduševim!
Pi Džej Doužer - Copyright MN Press

Partizan je večeras ostvario još jednu od onih pobeda za koje se kaže da „okreću sezonu“. Vraćali su se crno-belih iz minus 15 u drugoj četvrtini, pa iz minus 14 sredinom treće i na kraju, u još jednoj ekstremno neizvesnoj završnici, stigli do trijumfa protiv Fenerbahčea 85:84.

- Imali smo uspone i padove, bilo je sve na tome da ostanemo zajedno, da se pobrinemo o odbrani i sprečimo njihov šut, to je pomoglo – kazao je posle meča Pi Džej Doužer, pre nego što se posvetio onome o čemu od prošle sezone bruji cela košarkaška Evropa - Partizanovoj publici.

- Imali smo navijače kakvi su Grobari, zbog njih nikada ne smete da odustanete. Svaki put se iznova oduševim atmosferom, kao da je prva utakmica. Ovo je blagoslov da igrate za ovakvu publiku.

Otkrio je Doužer novinarima i da se na dan utakmice dopisivao sa Nikolom Jokićem.

- Pokušavao je da me upozori kakvo će iskustvo biti kada stignem ovde, ali to ne shvatite dok ne osetite.

Ni ovoga puta crno-beli nisu mogli bez evroligaške drame, koja je večeras imala hepi end, uprkos tome što je Frenk Kaminski poklonio gostima napad za pobedu.

- Stvari se dešavaju, Željko je nacrtao dobru akciju iz auta. Frenk je ostao ispod koša sam, znao je da vreme ističe… Pokušao je da stigne do lopte, ali shvatio pod kojim uglom to ide, pa je došlo do diskomunikacije, ali drago mi je da smo uprkos tome slavili - zaključio je Pi Džej Doužer.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike