Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezdino biti ili ne biti, "večiti" nastavljaju u AdmiralBet ABA ligi, pa i finale Kopa Libertadores!

03.11.2023

10:14

0

Autor: D. N.

Očekuje nas i "srpski duel" u Seriji A, između Fiorentine i Juventusa

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezdino biti ili ne biti, "večiti" nastavljaju u AdmiralBet ABA ligi, pa i finale Kopa Libertadores!
Copyright MN Press

Pred nama je novi vikend, koji podrazumeva i bogat sportski program. Biće prenosa i fudbalskih i košarkaški utakmica, i to na programima TV Arena sport. U narerdnim redovima ćemo vam preporučiti one najzanimljivije.

U subotu, skrećemo vam pažnju na dve fudbalske utakmice. Prvo, od 18 časova Crvena zvezda će ugostiti Radnik u utakmici Superlige Srbije. Branilac titule je favorit pošto u goste dolazi poslednjeplasirani tim na tabeli, ali to treba da dokaže i na terenu. Posebno, u ovom trenutku, posle remija sa TCS-om i uoči meča Lige šampiona sa Lajpcigom u utorak.

Tako da ekipa Baraka Bahara jednostavno mora da pobedi. pošto je kriza u klubu već dovoljno velika. Duel sa "Rajka Mitića" možete da pratite na Premiumu 1 TV Arena sport.

I kada se završi meč u Beogradu, ljubitelji fudbala će moći da uživaju u finalu Kopa Libertadores. Na legendarnoj "Marakani" u Rio de Žaneiru igraće Boka Juniors i Fluminense. Argentinski klub se bori za svoj sedmi trofej prvaka Južne Amerike, a brazilski za prvi.

Da će na terenu biti "pakleno" svedoči i ista takva atmosfera sa ulica brazilskog grada.

U nedelju nas očekuju dueli Partizana i Crvene zvezde u AdmiralBet ABA ligi. Crno-beli, branioci trona gostovaće Splitu, dok crveno-beli igraju derbi sa ekipom Budućnosti. Oba tima ulaze posle evroligaških okršaja, sa Baskonijom i Bajernom.

Prenosi su obezbeđeni na Premiumu 1, sa početkom u 17, odnosno 19 časova.

I za kraj dana (20.45), meč Serije A. Fiorentina će ugostiti Juventus, pa možemo očekivati okršaj srpskih fudbalera, Nikole Milenkovića sa jedne strane i Dušana Vlahovića i Filipa Kostića.

Gosti iz Torina su u boljoj poziciji, pošto su na drugom mestu sa 23 boda, dok je domaćin šesti sa 17. Podsetimo, "Viola" je nedavno deklasirala Čukarički u Ligi konferencija.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (18.00) Crvena zvezda - Radnik (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (21.00) Boka Juniors - Fluminense (TV Arena sport - Premium 3)

Nedelja (17.00) Split - Partizan (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (19.00) Crvena zvezda - Budućnost (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (20.45) Fiorentina - Juventus (TV Arena sport - Premium 2)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike