Italijanski fudbal strepi zbog robijaša! Evo ko je trač kolumnista zbog kojeg jednom reprezentativcu Azura preti zatvor!

13.10.2023

22:10

0

Autor: A. Š.

Fabricio Korona objavio podatke zbog kojih su Zaniolo i Tonali odstranjeni iz reprezentacije uoči oktobarske akcije

Italijanski fudbal strepi zbog robijaša! Evo ko je trač kolumnista zbog kojeg jednom reprezentativcu Azura preti zatvor!
Fabricio Korona - Copyright Printscreen/Instagram/fabriziocoronareal

Italijanski fudbal u četvrtak je stao. A zaustavio ga je, informacijama koje je pustio u javnost, čovek koji iza sebe ima solidan zatvorski staž. A, ko je u stvari Fabricio Korona?

Podsetimo, zbog tvrdnji italijanskog trač kolumniste Sandro Tonali i Nikolo Zaniolo u četvrtak su morali da daju izjave u policiji, a potom su i odstranjeni iz selekcije Lućana Spaletija usled optužbi za ilegalno klađenje.

Ono što Italijane najviše brine jeste to što Korona tvrdi da na svom spisku ima čak 50 igrača koji su umešani u nedozvoljeno klađenje, a obećao je i da će otkriti imena igrača i funkcionera koji su homoseksualci.

Fabricio potiče iz porodice novinara pa otuda i ne čudi previše što može da dođe do nekih škakljivih informacija, a važi i za plejboja. Iza sebe ima brak sa hrvatskom manekenkom Ninom Morić iz kojeg ima sina, a trenutno je u vezi sa atraktivnom italijanskom manekenkom Sarom Barbieri.

Ali, u biografiji Korone najviše bode oči to što poseduje i „solidan“ zatvorski staž. Naime, 2007. godine osuđen je na 77 dana zatvora jer je kao „paparaco“ učestvovao u izvesnom skandalu, ali je posle određenog vremena pušten u kućni pritvor.

Kada je 2013. godine osuđen na pet godina zatvora zbog ucenjivanja fotografijama četiri dana je proveo kao begunac pre nego što se predao, da bi ga Vrhovni sud Italije 2015. osudio na 13 godina i dva meseca zatvora zbog svih krivičnih dela zbog kojih je pre toga osuđivan.

Krajem 2019. godine završio je u kućnom pritvoru, u martu 2021. vraćen je u zatvor, a trenutno se nalazi na slobodi i preko svog sajta "Dillingernews" trenutno pravi velike probleme Azurima…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike