Milan Borjan u društvu zvezde Bajerna malog Ognjena doveo do suza: Ogi, nastavi da se boriš i budi jak! (VIDEO)

13.10.2023

17:28

0

Autor: A. Š.

Mališan iz Obrenovca i veliki navijač Crvene zvezde leči se od retke bolesti kože bulozne epidermiolize

Milan Borjan u društvu zvezde Bajerna malog Ognjena doveo do suza: Ogi, nastavi da se boriš i budi jak! (VIDEO)
Copyright TikTok Printscreen

Malo šta je teško i boli kao dečije suze, ali ima i onih koje u isto vreme probude u čoveku i neke emocije za koje je mislio da ne postoje. Upravo jedne od takvih pustio je Ognjen Bojković, mališan iz Obrenovca koji se od prvog dana života bori sa retkom bolesti kože buloznom epidermiolizom.

Ipak, mali Ogi hrabro gazi sa svojim problemom kroz život, a u svojoj borbi iz dana u dan dobija sve veću podršku i svojih heroja. Ognjen je veliki navijač Crvene zvezde, čiji su ga fudbaleri pre 20-ak dana ugostili na jednom od svojih treninga, da bi nedavno dobio i jednu poruku koja ga je dovela do suza, ali onih radosnica.

Iz Japana, gde se nalazi sa reprezentacijom Kanade, javio mu se nekadašnji kapiten crveno-belih Milan Borjan, koji mu je u društvu zvezde Bajerna Alfonza Dejvisa poslao video poruku podrške.

- Ćao Ognjene, da te pozdravimo Alfonzo i ja… Da budeš pozitivan i da nastaviš da se boriš! Da ostaneš jak – rekao je Borjan, a zbog mališana je čak i Dejvis progovorio na srpskom.

- Ćao Ogi, budi jak!

A dete, kao dete… Tako, ali samo naizgled, male stvari dovoljne su da ih vinu u najviše visine…

- Milan Borjan… Nemoj mi to reći, nemoj molim te… Milane Borjane, hvala ti puno, stvarno nisam očekivao da ćeš mi ovo poslati. Hvala ti puno – kroz suze je kazao Ogi.

Crvena zvezda je prilikom Ognjenove posete apelovala, a mi joj se i ovoga puta pridružujemo u tome da, ukoliko ste u mogućnosti, pošaljete poruku sa sadržajem 1525 na broj 3030 i pomognete Ognjenu da priušti lečenje. Za Ognjenovo bolje sutra!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike