Mesija pljunuli, a Nejmara pogodili u glavu! Pogledajte kako je Brazilac poludeo! (VIDEO)

13.10.2023

11:13

0

Autor: D. N.

Navijači nisu bili zadovoljni rezultatom protiv Venecuele

Mesija pljunuli, a Nejmara pogodili u glavu! Pogledajte kako je Brazilac poludeo! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter/@TNTSportsBR

Fudbaleri Brazila su odigrali nerešeno u utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026 protiv Venecuele i tako prepustili Argentini prvo mesto u grupi. Rezultat meča Brazila i Venecuele bio je 1:1, dok je Argentina predvođena Lionelom Mesijem (koga su pljunuli) slavila protiv Paragvaja sa 1:0.

"Selesao" je imao prednost zahvaljujući Gabrijelu (strelac u 50. minutu), sve do 85. minuta kada je Eduardo Beljo izjednačio.

Ovaj rezultat je iznervirao navijače, pa je na kraju pre ulaska u tunel Nejmar pogođen u glavu kesom kokica. To je iznerviralo fudbalera Al Hilala koji je vikao na navijača, ali su ga ubrzo saigrači "ugurali" u tunel.

Argentina naredni meč igra protiv Perua u gostima 18. oktobra, dok Brazil istog dana gostuje Urugvaju, a najveći derbi južnoameričkog fudbala na programu je 22. novembra na "Marakani".

Iz grupe od deset nacionalnih timova, šest će se automatski kvalifikovati za Mundijal u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku, dok će sedmoplasirani igrati i u baražu. Podsetimo, na turniru će igrati 48 reprezentacija.

Standings provided by Sofascore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike