Selektor Crne Gore izgubio, pa zamerio! To je stara priča kada smo mi u pitanju!

27.03.2023

23:25

0

Autor: 24sedam

Radulović komentarisao dešavanja uoči prvog gola Srbije

Selektor Crne Gore izgubio, pa zamerio! To je stara priča kada smo mi u pitanju!
Miodrag Radulović - Copyright MN Press

U okršaju fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Srbije, u kvalifikacijama uspešniji su bili gosti. Oba gola za Orlove dao je Dušan Vlahović, ali dešavanjima na terenu nije bio zadovoljan selektor Crne Gore Miodrag Radulović.

Nakon prvog gola, u VAR sobi se proveravalo da li je asistent Filip Mladenović bio u ofsajdu.

- Posle ovakve utakmice i ovakve naše igre, rezultat 0:2 je u najmanju ruku nerealan. Odigrali smo 45 izvanrednih minuta, taktički besprekornih, imali dve šanse i već tada sam se pribojavao starog fudbalskog pravila da ćemo biti kažnjeni kad ne iskoristimo prilike. U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu, ali smo nažalost imali dve iznuđene izmene zbog povreda, koje su nam poremetile sistem.

Prvi gol je iz čiste slučajnosti, a videćete šta prethodi tom golu. Neću o tome da pričam, ima ko će to da gleda. To je stara priča kada smo mi u pitanju - rekao je Radulović koji veruje u budućnost svog tima.

- Kada smo izašli svi u napad i pokušali da izjednačimo, primili smo gol iz kontre u poslednjim sekundama. Protiv najvećeg favorita u grupi smo odigrali ovako, to je ono što hrabri. Čestitam momcima na izvanrednoj igri i taktičkoj disciplini. Rezultat je 0:2, ali ova ekipa je pokazala da ima veliku perspektivu i da imamo čemu da se nadamo u ovim kvalifikacijama - zaključio je selektor Crne Gore.

Crna Gora posle dva meča ima tri boda, koja su osvojena u Bugarskoj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike