Mitrović ostao zagonetan - Desilo se dosta stvari u poslednjih 48 sati, fokus je na meču!

26.03.2023

19:10

0

Autor: A. S.

Napadač Srbije priželjkuje dobru atmosferu

Mitrović ostao zagonetan - Desilo se dosta stvari u poslednjih 48 sati, fokus je na meču!
Aleksandar Mitrović - Copyright MN Press

Fudbaleri Srbije u ponedeljak gostuju reprezentaciji Crne Gore u drugom kvalifikacionom meču za Evropsko prvenstvo, a srpski špic, Aleksandar Mitrović, ima poštovanje za crnogorsku selekciju.

Kako je istakao napadač, Orlovi će ići na pobedu u Podgorici.

- Osećam se dobro, posle četiri godine ovde. Bila je to lepa utakmica, prava atmosfera. Nadamo se da će i sutra biti dobar rezultat, ako ponovo dam gol biće perfektno. Vežu me svakako lepa sećanja. Nadam se da će i u ponedeljak biti tako - rekao je Mitrović na konferenciji za novinare u Podgorici.

Kako je naveo napadač Fulama, Crna Gora je kvalitetan tim.

- Imaju dobar kostur, koji je dugo na okupu. Predvode ih Stevan Jovetić i Stefan Savić, ali tu je još mnogo dobrih igrača. Pobeda u Bugarskoj im je dala vetar u leđa i sigurno da će želeti novi uspeh. Imamo poštovanje, ali mi idemo uvek na pobedu. Nadam se spektaklu, dobroj utakmici i atmosferi i pobedi.

Osvrnuo se Mitrović potom i na stanje sa povredom Filipa Kostića.

- Kostić je odmah posle utakmice sa Litvanijom imao bolove, pokušao je da se oporavi, ali nije uspelo i bilo je najpametnije da odmori i to sanira. Dosta se desilo stvari u poslednjih 48 sati, ali to su stvari koje su van fudbala, to je iza nas, najbitnija je utakmica i fokus je na meču. Sve znamo o Crnoj Gori i oni o nama, nadam se dobroj atmosferi i neka bolji pobedi - zaključio je Mitrović.

Utakmica između Crne Gore i Srbije biće odigrana sutra od 20.45 sati u Podgorici.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike