Piksi zadovoljan zbog ostvarenog plana u Podgorici: Kako mislite da se ide na EP, lako? To ne postoji!

27.03.2023

23:02

1

Autor: A. Š.

Selektor Orlova nije bio previše impresioniran igrom Orlova, pogotovo u prvom poluvremenu meča u Podgorici

Piksi zadovoljan zbog ostvarenog plana u Podgorici: Kako mislite da se ide na EP, lako? To ne postoji!
Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press

Orlovi su na najbolji mogući način poleteli ka EP! Na startu kvalifikacija za EURO 2024 fudbalska reprezentacija Srbije slavila je u dva uvodna meča kvalifikacija, napravivši tako ogroman korak ka plasmanu na kontinentalni šampionat.

Posle Litvanije, izabranici Dragana Stojkovića su kao gosti savladali Crnu Goru (2:0) u meču koji je u samom finišu rešio Dušan Vlahović.

- Znali smo da će biti teško. Kako mislite da se ide na EP, lako? To ne postoji. Govorili smo da je Crna Gora kvalitetna ekipa, koja ima moć i snagu da napravi problem bilo kome. Utoliko je ovo i draže, ostvarili smo naš plan, upisali tri boda – rekao je za TV Arena sport odmah posle meča selektor Dragan Stojković.

Piksi je zadovoljan konačnim rezultatom, ali igri, pogotovo u prvom poluvremenu, nije mogao da da bog zna koliko veliku ocenu.

- Pretpostavili smo da će Crna Gora biti maksimalno agresivana, jer igraju kod kuće, zbog atmosfere. Nekoliko dodavanja koje smo mi pogrešili oni su iskoristili da nam naprave paniku. Čekali smo da se završi poluvreme s nulom i onda smo napravili duplu izmenu, pa je drugo poluvreme bilo daleko bolje i sadržajnije sa naše strane – kazao je Stojković po okončanju meča u Podgorici.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike