Vlahović ima manji pritisak u reprezentaciji nego u Juveu! Italijan savetovao Ducija - Mora da se navikne da igra u velikom timu

26.03.2023

22:45

1

Autor: A. S.

"Dušan zna da pogađa, o tome ne treba ni raspravljati"

Vlahović ima manji pritisak u reprezentaciji nego u Juveu! Italijan savetovao Ducija - Mora da se navikne da igra u velikom timu
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia/Nicola Ianuale

Fudbaleri Srbije su u petak upisali pobedu u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo nad Litvanijom, golovima Dušana Tadića i Dušana Vlahovića, koji pokazuje da je u usponu forme.

Već mesecima, Vlahović je u golgeterskoj krizi, što mu u klubu, Juventusu, teško praštaju. Izvesno vreme je bio i na meti kritika navijača, ali igra u dresu nacionalnog tima se razlikuje.

Upravo je gol protiv Litvanije privukao pažnju i na Apeninima, pa je nekadašnji napadač Juventusa, Luka Toni, uporedio Vlahovićeve igre za klub i reprezentaciju.

- Možda Dušan u reprezentaciji ima manji pritisak nego u Juveu, gde je dres težak i od broja 9 se očekuje postigne gol na svakoj utakmici. Neophodno je da ostane miran, da ne psuje i nervira se kada promaši gol - rekao je Toni za Gazetu.

Vlahović je protiv Litvanije postigao prvi gol još od 16. februara, a kako iskusni Italijan ističe, problem srpskog napadača je glava.

- Video sam kako Vlahović raste u poslednjih nekoliko utakmica sa Juveom. Samo ie potrebno da se navikne da igra u velikim timovima. Nikad se ne zaboravlja kako postići gol, a Dušan zna da pogađa. O tome ne treba ni raspravljati - kazao je Toni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike