Bivši Zvezdin fudbaler čeka peto dete sa četvrtom ženom, a još nije čuo vest koju cela zemlja zna

13.03.2023

09:42

0

Autor: D. P.

Blago Georgijev je svojevremeno igrao u Crvenoj zvezdi za vreme predsedničkog mandata Dragana Stojkovića Piksija

Bivši Zvezdin fudbaler čeka peto dete sa četvrtom ženom, a još nije čuo vest koju cela zemlja zna
Blago Georgijev - Copyright MN Press

Bivši fudbaler Crvene zvezde Bugarin Blagoj Georgijev nikada nije pokazao svoj fudbalski potencijal, a razlog može biti i način na koji je vodio život van fudbalskog terena.

Bugarin nije počeo mirnije da živi otkako se penzionisao 2017. godine kao fudbaler ruskog Orenburga. Njegov život je najčešće tema žute štampe, budući da je uvek bio okružen lepim ženama i da je ulazio iz veze u vezu, iz braka u brak, praveći promene gotovo na mesečnom nivou. 

Njegova četvrta supruga sa kojom je započeo vezu nakon 15 dana zabavljanja, čeka njegovo peto dete. Blagoj još nije saznao lepu novost, jer se trenutno nalazi daleko od kuće zbog učešća u jednom rijalitu programu.

 

 

Inače, iz prethodnih brakova bivši fudbaler Crvene zvezde ima četvoro dece. Sa gimnastičarkom Hristinom Vitanovom ima ćerku Joanu i sina Davida, sa ruskinjom Esmer Omerovom ima sina, dok je iz veze sa Plejboj zečicom Zlatkom Rajkovom dobio sina Blagoja juniora.

 

 

Fudbalski put Georgijeva je bio isto tako zanimljiv. Iz matične sofijske Slavije prešao je u Crvenu zvezdu u kojoj se zadržao od 2006. do 2008. godine.

 

 

Posle je igrao za Alaves, Duizburg, Terek, Amkar i Orenburg. Za reprezentaciju Bugarske odigrao je 50 mečeva. Mediji u svetu su često objavljivali njegove slike zbog brojnih tetovaža po celom telu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike