"Sale kapiten" debitovao u velikom derbiju Bugarske!

18.09.2022

20:19

0

Autor: 24sedam

Ilićev CSKA doživeo prvi poraz posle devet utakmica

"Sale kapiten" debitovao u velikom derbiju Bugarske!
Saša Ilić - Copyright Printscreen/YouTube

Saša Ilić sa svojim CSKA nije dobro prošao u prvom večitom derbiju sa ekipom Levskog.

Domaći su bili bolji od armijskog kluba rezultatom 2:0, a srpski stručnjak smatra da su uzroci neuspeha u nedovoljnoj motivaciji njegovih igrača za šta ne postoji konkuretno objašnjenje.

- Želim prvo da čestitam Levskom na zasluženoj pobedi. U ovakvim derbijima ekipa koja je ušla sa više želje ima ogromnu prednost. Zaista ne znam zašto je Levski bio motivisaniji. Cele nedelje sam pričao igračima da moraju da igraju agresivnije i da je ovo specifična utakmica. Nismo dobro počeli utakmicu. U drugom poluvremenu su iskoristili naše greške. Kada primiš gol postaje teško, jer je protivnik dobio podršku navijača - priča Ilić.

- Cela utakmica se okrenula u njihovu korist. Nema za čim da žalimo. CSKA jednostavno nije igrao kako treba. Napravili smo dosta grešaka u defanzivi danas i to važi za ceo tim. Nismo bili na visini zadatka i ne možemo da očekujemo pobedu u derbiju sa takvom igrom. Svaki igrač mora da bude najbolji u takvim mečevima. Ovaj gubitak neće imati dugoročne posledice. Sada je dobro što je napravljena pauza zbog reprezentacija. Uz bolje igre, možda bi bilo lako zaboraviti današnji poraz. I nama je danas trebala sreća. Imali smo i prečku i opet želim da vam kažem da danas CSKA nije bio na potrebnom nivou. Ova utakmica mi je dosta pokazala kao treneru. Mnogo je detalja koje treba da poboljšamo, ali tako je u fudbalu. Izgubili smo danas, moramo da se vratimo na pobednički put.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike