Krizni sastanak u Partizanu, Vučelić urlao na igrače?! Posle još jedne blamaže navodno reagovala uprava

10.03.2023

15:08

1

Autor: P.K.

Ispada da su samo fudbaleri krivi za istorijsko brukanje crno-belih...

Krizni sastanak u Partizanu, Vučelić urlao na igrače?! Posle još jedne blamaže navodno reagovala uprava
Vazura i Vučelić - Copyright MN Press

Partizan ovog proleća beleži katastrofalne rezultatesramno je ispao iz Lige konferencija, izgubio je kod kuće 4:0 od tima koji se bori za opstanak, a onda je igrao nerešeno, ostao bez trenera, pa izgubio u derbiju, pa opet igrao nerešeno.

Poslednji od tih sramnih rezultata je nedeljni remi protiv Kolubare, nakon koga zaostaje čak 18 bodova za prvoplasiranom Crvenom zvezdom, što je i manji problem, jer sada ima samo bod više od Čukaričkog i dva više od TSC-a.

Novi trener Igor Duljaj je posle derbija priznao da tim očekuje teška borba za drugo mesto, a prema pisanju Sportskog žurnala, nakon nedeljnog meča rukovodstvo kluba je održalo krizni sastanak sa igračima.

Navodno je "nedodirljivi" dvojac Milorad Vučelić-Miloš Vazura održao hitan krizni sastanak u "Zemunelu". List navodi da je Vučelić, predsednik fudbalskog kluba, bio posebno glasan.

Posle četiri uzastopna neuspeha u Humskoj (porazi od Šerifa i Mladosti, remiji protiv Radničkog i Kolubare), Partizan gostuje Mladosti u Lučanima, a onda dočekuje Radnik iz Surdulice.

Posle toga sledi reprezentativna pauza.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike