Šok za šokom u Partizanu! Petrić podneo ostavku!

24.02.2023

15:53

0

Autor: D. N.

Novi potres u već potresenoj Humskoj usledio dan posle eliminacije iz Lige konferencija

Šok za šokom u Partizanu! Petrić podneo ostavku!
Gordan Petrić - Copyright MN Press

Gordan Petrić je odlučio da se povuče sa mesta šefa struke Partizana. Samo dan posle eliminacije od Šerifa iz Lige konferencija, nekadašnji fudbaler crno-belih odlučio se za ovakav potez.

Kako saznaje Telegraf, Petrić se oprostio danas od fudbalera i najavio im da će ekipu voditi do reprezentativne pauze, kada će se povući sa mesta stručnog štaba. Odluku je opravdao pogoršanjem zdravstvenog stanja, usled konstantnog stresa koji je doživljavao minulih meseci u Humskoj, a koji je kulminirao eliminacijom iz Lige konferencija.

Naime, Petrić je u toku dana čelnicima kluba ponudio ostavku i želeo da odmah napusti mesto trenera, ali je ipak nađen kompromis. Dogovorio se sa čelnicima da se nađe drugo rešenje, pa je odlazak prolongirao za reprezentazivnu pauzu, sredinom marta.

Svoju odluku trener je saopštio i fudbalerima crno-belih na zajedničkom sastanku, kome je prisustvovala cela ekipa, stručni štab, ali i svi oni koji rade uz prvi tim, a koji su u proteklim mesecima tesno sarađivali sa Petrićem.

U međuvremenu, čelnici Partizana su sazvali vanrednu sednicu Upravnog odbora na kojoj će se raspravljati o rezultatima i odgovornosti, za ponedeljak. Ostaje da se vidi da li će i tada još neko podneti ostavku.

Tako će Partizan od sredine marta na klupi imati i trećeg trenera u sezoni, i tako nastaviti lošu tradiciju iz 2018. godine kada su na toj funkciji bili Miroslav Đukić, Zoran Bata Mirković i na kraju Savo Milošević.

U nedelju, crno-bele čeka novi duel u Superligi Srbije. Podsetimo, trenutno Crvena zvezda ima 11 bodova više, Partizan je već ispao iz Kupa Srbije, a sada i iz UEFA takmičenja. Samim tim, sezona je katastrofalna.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike