Ovakvu sramotu Humska ne pamti! Mladost je Bajern za ovaj Petrićev tim!

11.02.2023

19:51

0

Autor: D. P.

Mladost na poluvreme odnela 0:2

Ovakvu sramotu Humska ne pamti! Mladost je Bajern za ovaj Petrićev tim!
Copyright FK Partizan

Ova generacija igrača Partizana kao i oni koji ih dovode, obezbedili su svoje mesto u istoriji kluba i srpskog fudbala. Ekipa Mladosti GAT, koji su prethodne nedelje poraženi sa 2:3 od Javora na svom terenu, savladali su crno-bele sa 4:0 (2:0).

Novosađani su održali lekciju favorizovanom rivalu. Igrali su u većem delu meča brzo, nadmoćno, organizovano, tako da su protiv sporog tima Gordana Petrića delovali kao da su minhenski Bajern. Pogrešio je trener crno-belih na više nivoa!

Osim što je loše posložio igrače, zaigravši sa čudnom formacijom 4-4-2, odabrao je i previše loših karaktera za ovaj duel! Sa toliko onih koji bez jakog razloga misle da ih se protivnik plaši, da se Mladost GAT može i peške dobiti, drugačije, izgleda, nije ni moglo da se završi večerašnje sramoćenje Partizanovog imena. Kakve su pouke iz istorijskih 0:4?

Partizanovu ekipu trenutno čini većina igrača koja nije skrojena od dobrog materijala, ali oni su samo ogledalo upravljačke garniture koja se već godinama ponaša kao da su vlasnici kluba. Pre bilo kakvog reza u timu ili u stručnom štabu potrebno je sa velikim spremanjem krenuti od ljudi u kancelarijama na severnoj strani stadiona, jer u suprotnom nijedna promena neće voditi ka ozdravljenju!

Vazura i Vučelić su dovoljno menjali, red bi bio da i njih neko promeni!    

Tok utakmice

90. minut - Kraj!

82. minut - Osim povremenih izmena, ništa se specijalno važno ne dešava na terenu. Mladost i dalje igra disciplinovano kao neki koji dođu da čuvaju 0:0.

68. minut - Saša Marković ulazi, izlazi Dalbelo!

67. minut - Menig, stativa! Onaj šut sa leve strane iskosa, sada je bio bolji nego prvog puta, ali nije bilo precizno za gol.

65. minut - Baždar je probao iz daljine, Milojević brani.

59. minut - Promeniti Markovića bila bi večeras nagrada za ovog igrača.

58. minut - O:4 Milić!

56. minut - Umalo 0:4. Marković je u poslednjem momentu intervenisao klizećim startom i psrečio čist pogodak za Mladost. Konačno da i Marković uradi nešto dobro u odbrani.

52. minut - Penal za Mladost! Fejsa ruši Ćosića! Maksimović precizan - 0:3!

50. minut - Menig sa levog krila, isprobao desnicu iskosa i još ne funkcioniše taj udarac.

46. minut - Ulaze Menig, Dijabate, Fejsa. Izašli Andrade, Pavlović i Pantić!

45. minut - Poluvreme!

42. minut - Prva prava akcija, Pantić u prazan prostor do Živkovića, koji sa desne strane glavom prebacuje na drugu stativu odakle Urošević nije mogao da je zahvati baš najbolje. Dobra zamisao, konačno!

37. minut - Slaba poseta, ali se odlično čuje "Uprava napolje". Navijači po ko zna koji put pokazuju šta misle o aktuelnom rukovodstvu crno-belih.

30. minut - Živković pada u šesnaestercu posle starta Dalbela. Nema ni penala, ni kornera.

27. minut - Nije Petrićev stil da pravi radikalne rezove, ali sada bi već mogao i ne bi pogrešio ako bi promenio bar četvoricu igrača... Prvo Pavlovića, pa Andradea, Pantića...

24. minut - Pavlović tražio penal posle starta Ilića, ali previše je to bilo naivno padanje za takvu kaznu.

22. minut - Žuti za Žikovića, srušio Milića ispred kaznenog. Šut Gala otišao visoko iznad gola, moglo je to da bude daleko opasnije.

19. minut - Novosađani su zablistali, nije pošteno njihovu igru opisivati kao ravnopravnom, oni su u svakom detalju mnogo bolji od svog rivala i 0:2 je potpuno zasluženo, a ne plod slučajnosti. Partizanovi igrači pokušavaju kao na malom fudbalu iz mesta da odigravaju, nema trčanja, otkrivanja, nema ni ideje...

11. minut - Goool, 0:2, Mladost rešila da "ubije" crno-bele! Kristijan Dalbelo koristi još jednu grešku Markovića da savlada Popovića!

10. minut - Akcija Baždara koja je obećavala, po sredini terena, njegovo proigravanje do Pavlovića nije dobro pratio iskusni napadač.

7. minut - Korner Natha, pokušaj Saničanina sa prve stative glavom, preko gola.

4. minut - Gool, Mladost vodi 0:1. Janković je centrirao sa desnog krila, Marković je loše intervenisao, tako što je loptu odbio po sredini gola, na nogu Amerikanca Romena Gala, koji je bio neumoljiv sa 15 metara.

2. minut - Teren je u dobrom stanju ako se uporedi ono što je crno-bele dočekalo u Kruševcu u prethodnom kolu protiv Napretka.

1. minut - Počelo je!

18.30 - Fudbaleri obe ekipe odaju počast postradalima u zemljotresu u Turskoj i Siriji.

18.26 - Poseta po običaju loša!

18.06

 

 

17.12 - Sastav Partizana: Popović, Živković, Marković, Saničanin, Urošević - Andrade, Natho, Pantić - Rikardo, Pavlović, Baždar.

Mladost: Milojević, Ćosić, Dalbelo, Denić, Gal, Hekman, Ilić, Janković, Maksimović, Milić, Mituljikić. 

17.06

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike