Vučelić i Vazura još jednom pobegli od odgovornosti! Evo šta je odlučeno na sednici UO Partizana!

28.02.2023

17:24

2

Autor: A. Š.

Vodeći ljudi fudbalske sekcije JSD ponovo su se sakrili iza struke

Vučelić i Vazura još jednom pobegli od odgovornosti! Evo šta je odlučeno na sednici UO Partizana!
Milorad Vučelić i Miloš Vazura - Copyright MN Press

Verovatno da niko nije bio toliko naivan da očekuje da će se nešto krupno odlučiti na sednici Upravnog odbora FK Partizan, iako je među navijačima tinjala kakva takva nada da bi čelnici kluba konačno mogli da preuzmu odgovornost za višegodišnje urušavanje kluba iz Humske.

Ipak, od toga nije bilo ništa. Predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura još jednom su se sakrili iza struke, ovoga puta odlaska Gordana Petrića, a posle sednice UO izdali su kratko saopštenje u kojem su otkrili da će odgovornost sada staviti pred Skupštinu kluba.

- Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan danas je održao sednicu na kojoj je za trenera prvog tima imenovan Igor Duljaj, dosadašnji trener FК Teleoptik. Upravni odbor ukazao je poverenje Igoru Duljaju da u narednom periodu izvrši stabilizaciju igre i rezultata, u skladu sa ciljevima i ambicijama kluba – objavljeno je iz kluba sa Topčiderskog brda.

Podsetimo, sednica UO prvobitno je bila planirana za ponedeljak, ali je odložena za dan kasnije zbog toga što su čelnici kluba procenili da je bolje da prvenstveni meč sa kragujevačkim Radničkim, umesto u nedelju, odigraju u ponedeljak od 14 časova.

- Na dnevnom redu sednice raspravljalo se i o odgovornosti za rezultate u tekućoj sezoni. Na predlog predsednika Milorada Vučelića u narednim danima izradiće se detaljan izveštaj o radu i poslovanju kluba, koji će potom biti podnet članovima Skupštine kluba, na vanrednoj sednici koja je zakazana za mart. Na sednici Skupštine, kao najvišeg organa FК Partizan, raspravljaće se o izveštaju i odgovornosti predsednika Upravnog odbora u vezi sa aktuelnom situacijom – stoji na kraju saopštenja koje je potpisao FK Partizan.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike