Partizanovim blamažama nema kraja! Kolubara odnela bod iz Humske, crno-belima visi i drugo mesto! (VIDEO)

08.03.2023

19:23

0

Autor: A. Š.

Crno-beli na Topčiderskom brdu napravili još jedan veliki kiks

Partizanovim blamažama nema kraja! Kolubara odnela bod iz Humske, crno-belima visi i drugo mesto! (VIDEO)
Natho postiže gol protiv Kolubare - Copyright MN Press

Teško vreme je pred fudbalera Partizana. Eliminacija iz Evrope, remi sa kragujevačkim Radničkim i odlazak Gordana Petrića, te nedavni poraz u 169. večitom derbiju bez dileme žestoko su uzdrmali svlačionicu crno-belih, koji su na Topčiderskom brdu napravili još jedan kiks.

Na debiju novog trenera Valjka Igor Duljaj na stadionu u Humskoj, Partizan je odigrao samo 1:1 sa Kolubarom iz Lazarevca!

Uprkos tome što je šef stručnog štaba beogradskog tima na konferenciji pred utakmicu pozvao navijače da podrže tim, stadion je bio poprilično prazan. Lepota fudbala je izostala, ali ono što je najvažnije, izostao je i rezultat. 

Utakmica je dobro počela po domaće koji su do vođstva stigli već u 7. minutu. Kvinsi Menig je pokušao da uputi centaršut sa levog boka, ali je lopta u ruku pogodila Andriju Radovanovića, te je Marko Srećković momentalno pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Natho i ponovo bio siguran sa 11 metara.

Nije Partizan imao neku lepršavu igru ili brojne napade, ali je delovalo da ima kontrolu i da je bliži da postigne drugi, nego da primi gol. Ipak, u 72. minutu usledio je pravi šok za crno-bele. Kočović je sjajno probio po levom boku, a potom poslao loptu u peterac, odakle je Marko Mrkić pogodio za 1:1.

Očekivalo se da će Partizan nakon toga krenuti u napad punom parom pod imperativom pobede, ali nisu uspeli izabranici Igora Duljaja do drugog gola i na kraju su morali da se zadovolje samo bodom.

Ovakav ishod dodatno komplikuje situaciju na tabeli, s obzirom na to da crno-beli sada imaju svega bod, odnosno dva više od trećeplasiranog Čukaričkog i četvrtoplasiranog TSC-a.

U narednom kolu Partizan će gostovati Mladosti u Lučanima, dok će Kolubara na svom terenu dočekati TSC.

Superliga 25. kolo

Nedelja

Čukarički - Radnik Surdulica 1:0 (0:0)

/Tošić 82/
Napredak - Spartak Subotica 1:1 (1:0)
/Đeković 5 - Bijelović 71 pen/
Voždovac - Vojvodina 0:0

Ponedeljak

Novi Pazar - Radnički 1923 1:0 (1:0)
/Majdevac 19/
Javor - Mladost Lučani 1:1 (0:1)
/Radivojević 33 - Kopitović 87/
Mladost GAT - Radnički Niš 0:0

Utorak

TSC - Crvena zvezda 1:2 (0:1) 
/Ratkov 70 - Pešić 20, 46/

Sreda

Partizan - Kolubara 1:1 (1:0)
/Natho 7p - Mrkić 72/

BLOG UŽIVO

DRUGO POLUVREME

90. MINUT - Igraće se još tri minuta nadoknade vremena.

78. MINUT - Žuti karton dobija i Kolorado. Odmah potom Kolumbijca menja Fejsa.

75. MINUT - Menig je mesto na terenu ustpuio Joviću.

72. MINUT - GOOOL! Kolubara je izjednačila, strelac je Mrkić! "Pukla" je odbrana Partizana po levoj strani, a momak koji je samo nekoliko minuta ranije ušao u igru nije imao težak zadatak da sa nekoliko metara loptu ubaci u praznu mrežu.

65. MINUT - Prvi žuti karton na meču dobio je fudbaler gostiju Simović. Nova dvostruka promena kod gostiju dva minuta kasnije. Ćoćića menja Vukušić, a umesto Simovića na terenu je Mrkić.

57. MINUT - Dvostruka promena kod gostiju. Zubairua i Bagarića zamenili su Sadiković i Mols.

MN Press
 

53. MINUT - Ogromna šansa za crno-bele. Pantić je sjajno povukao kontranapad, u situaciji dva na jedan proigrao je Natha, koji je ušao u kazneni prostor, šutirao, ali direktno u dobro postavljenog Stanivukovića.

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme na stadionu u Humskoj. Jedna promena je napravljena u Partizanu, Pantić je zamenio Traorea.

PRVO POLUVREME

45. MINUT - Posle jednog minuta nadoknade vremena završeno je prvo poluvreme u Humskoj! Partizan vodi protiv Kolubare 1:0.

44. MINUT - Prvi konkretniji pokušaj gostiju. Đuranović je šutirao sa 20-ak metara, ali je to bio prelak posao za Popovića.

MN Press
 

35. MINUT - Mirno je na terenu stadiona u Humskoj, iako fudbaleri oba tima pokušavaju da dođu do gola. Kolubara koristi svaku moguću situaciju da izvrši pritisak na poslednju liniju Partizana.

24. MINUT - Najvatrenije pristalice Partizana napustile su južnu tribinu sredinom prvog poluvremena.

- Oko 500 navijača Partizana došlo je večeras na stadion u Humskoj i zbog toga da još jednom pošalje jasnu poruku rukovodstvu kluba. Uprava napolje!

16. MINUT - Nova prilika za Valjak. Posle asistencije Natha, Menig je šutirao po zemlji sa 15-ak metara, ali je lopta prošla malo pored stative.

7. MINUT - GOOOL! Partizan vodi 1:0, strelac je Natho iz penala! Prethodno je lopta, posle centaršuta Meniga, pogodila u ruku Radovanovića, a Izraelac je nastavio nepogrešiv niz sa bele tačke.

3. MINUT - Prvi pokušaj. Šutirao je Menig sa ivice kaznenog prostora, ali je golman Kolubare bio spreman i uspešno je intervenisao.

1. MINUT - Meč je počeo. Prvi su sa centra krenuli gosti.

SASTAVI

Partizan: Popović - Živković, Vujačić, Ilić, Urošević - Traore, Natho, Kolorado - Menig, Diabate - Pavlović.

Kolubara: Stanivuković, Bagarić, Bakić, Ćosić, Ilić, Kočović, Milićević, Radovanović, Simović, Zubairu, Đuranović.

- Tribine stadiona u Humskoj jasno pokazuju šta navijači misle o trenutnom stanju u Partizanu.

- Trener Partizana Igor Duljaj u najavi meča sa Kolubarom pozvao je crno-belu javnost na mobilizaciju. Ujedno, otkrio je kakav Partizan želi i šta mu je za to potrebno. 

- S obzirom da se današnji meč igra na svetski dan žena, crno-beli su odlučili da spreme iznenađenje za pripadnice lepšeg pola.

- Igor Duljaj je između duela sa Zvezdom i Kolubarom doveo je i prvo pojačanje u Humsku.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike