Lalatović udario po igračima posle blamaže protiv Vojvodine: Kao raspuštena banda, dobri su samo kad su pod katancem!

01.03.2023

05:57

0

Autor: A. Š.

Temperamentni strateg nije lako podneo ubedljiv poraz na Čairu

Lalatović udario po igračima posle blamaže protiv Vojvodine: Kao raspuštena banda, dobri su samo kad su pod katancem!
Nenad Lalatović - Copyright MN Press

Kao retko ko u poslednjih nekoliko godina, Vojvodina je protutnjala Čairom. Promena trenera očigledno je dala instant rezultat kod Novosađana, koji su u utorak savladali Radnički u Nišu (4:1). A kako su Nišlije izgledale na terenu možda i najbolje opisuje to da konačnim rezultatom mogu da budu prezadovoljni.

Sve ono što se dešavalo na niškom stadionu i te kako teško je palo Nenadu Lalatoviću. Temperamentni strateg bio je vidno ljut po završetku duela, iznevši niz zamerki na račun svojih izabranika.

- Možda smo samo počeli korektno, ali opet iz naše čiste lopte im poklanjamo korner, onda Savić „ubija“ čoveka potpuno bespotrebno i pravi penal. Pa, Mićin izlazi jedan na jedan i maši stoprocentnu šansu i onda tri moja igrača bukvalno gledaju Zukića dok postiže drugi gol. Posle toga, nismo imali šta da tražimo protiv ekipe koja je od nas dominantnija u svim aspektima. Brži su, bolje barataju loptom, fizički su dominantniji, bolje traže prostor. Još su stavili Čumića u špic, sa dva brza krila, ma samo se postavljalo pitanje konačnog rezultata. Moji igrači su izgledali kao raspuštena banda, nije se znalo ko pije, ko plaća... - rekao je Nenad Lalatović.

Strateg Nišlija nastavio je da sipa kritike svojim izabranicima.

- Samo kad su mi sve vreme na oku, kad ih držim pod katancem, oni su onakvi kakvi treba da budu. Čim dođu ovde u Niš, kad izađu na ulicu, sasvim druga priča, ali to su neke stvari koje ostaju za svlačionicu. Ja im kažem, ja sam najmanji problem, ja ću sutra naći klub, ali šta oni žele od svojih karijera? Da li oni žele da igraju plej-of, da napreduju, ili se zadovoljavaju samo redovnom platom, prosekom. Treba pričati sa igračima, a ja ću isto da razmislim o svemu. Nezadovoljan sam... – ostao je na kraju pomalo i zagonetan Nenad Lalatović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike