Vojvodina smenila trenera! Zna se i ko dolazi umesto Rastavca!

25.02.2023

11:29

0

Autor: D. N.

Novosadski superligaš u prolećnom delu sezone upisao tri remija i pobedu, što se ne poklapa sa ambicijama

Vojvodina smenila trenera! Zna se i ko dolazi umesto Rastavca!
Milan Rastavac - Copyright MN Press

Posle novog remija u Superligi, trećeg u prolećnom delu sezone, Vojvodina je odlučila da promeni trenera. Umesto Milana Rastavca na klupu novosadskog superligaša sešće Radoslav Batak, saznaje Mozzart sport.

"Stara dama" je trenutno peta sa 39 bodova, pa su planovi za takmičenje u Evropi ozbiljno narušeni.

Podsetimo, juče je Vojvodina odigrala nerešeno sa Radnikom. Gubila je sa 1:0, izjednačila i imala priliku za pobedu, ali je Nikola Čumić propustio da sa bele tačke donese tri boda.

- Nismo imali dovoljno sreće, prvo smo poklonili gol, a onda smo promašili i penal i u tim uslovima teško je nadomestiti sve to tokom 90 minuta. Igrali smo onako kako smo želeli, uspeli smo da stavimo protinika pod pritisak i da dolazimo u protivnički šesnaesterac, ali smo mogli i bolje da koristimo te situacije. Nismo nagrađeni za trud koji smo uložili, žao mi je momaka jer su se borili, ali takve stvari se dešavaju.

Odgovornost snosim ja, možda da sam odredio drugog izvođača i da su neke stvari unutar tima bile drugačije. Držali smo utakmicu pod kontrolom, nismo uspeli da postignemo još koji gol, ali sve ostalo je bilo na potrebnom nivou - kazao je nakon meča Rastavac.

U narednom kolu gostovaće Radničkom u Nišu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike