Arsenal baš hoće da ima Srbina! Ako ne dođe Sergej, Arteta ima alternativu koju poznaje još iz vremena u Sitiju!

29.12.2022

05:51

0

Autor: A. Š.

Londonski klub se ozbiljno priprema za transfer pijacu

Arsenal baš hoće da ima Srbina! Ako ne dođe Sergej, Arteta ima alternativu koju poznaje još iz vremena u Sitiju!
Sergej Milinković-Savić i Ivan Ilić - Copyright Profimedia

Arsenal je baš zagrizao da timu u najskorijem roku pridoda i jednog srpskog fudbalera. Od ranije je poznato da jetop prioritet "tobdžija" Sergej Milinković-Savić, ali menadžer Mikael Arteta ima u planu i alternativu ukoliko na kraju ne uspe da dođe do sjajnog veziste Lacija.

"Korijere delo Sport" piše da su "tobdžije" u septembru slale skaute na meč Lacija i Verone, ali ne samo zbog Milinkovića-Savića već i da bi na delu videli nekadašnjeg đaka Crvene zvezde Ivana Ilića.

Mladog fudbalera Verona Arteta poznaje još iz vremena kada je bio pomoćnik Pepu Gvardioli u Mančester sitiju, koji je Ivana i njegovog brata Luku u paketu kupio od kluba iz Ljutice Bogdana 2017. godine za 5.5 miliona evra.

Iako na "Etihadu" nije uspeo da se izbori za prostor, menadžer Arsenala ga očigledno nije zaboravio, a sjajne igre koje ove sezone pruža u dresu Verone stavile su ga u "izlog" pred predstojeću fudbalsku pijacu.

Podsetimo, tim sa "Bentegodija" letos je otkupio Ilića od Sitija za 7.5 miliona evra, a samo nekoliko meseci kasnije čelnici Verone tražili su, navodno, Napoliju 25 miliona za slobodu srpskog reprezentativca koji je na nedavno završenom Mundijalu u Kataru dobio priliku da zaigra protiv Brazila.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike