Srbija ima visoke ciljeve, to niko ne može da nam ospori! Ivan Ilić puca od samopouzdanja pred Mundijal!

17.11.2022

16:50

0

Autor: G. F.

Vezista Verone vidi optimizam kod svih saigrača, računa na iznenađenje sa Brazilom

Srbija ima visoke ciljeve, to niko ne može da nam ospori! Ivan Ilić puca od samopouzdanja pred Mundijal!
Ivan Ilić - Copyright fss.rs

Srbija će biti dobra, ne brinite - rekao je selektor Dragan Stojković Piksi pred odlazaka na Svetsko prvenstvo u fudbalu, a njegovo mišljenje dele i svi reprezentativci.

Mladi vezista Verone Ivan Ilić oporavio se od povrede koju je zaradio tokom meča Lige nacija protiv Norveške i spreman je da se stavi na raspolaganje selektoru Stojkoviću i da svojim neospornim kvalitetom (možda i nekim potezom poput sjajne asistencije Mitroviću za drugi gol protiv Norveške) doprinese uspehu Srbije na Svetsko prvenstvu.

- Nismo pogrešili sa izborom sredine za ove kratke pripreme i za poslednju proveru pred meč sa Brazilom. Za razliku od nekih drugih reprezentacija koje se pripremaju u Evropi, došli smo u Manamu gde je klima slična kao u Dohi. Taj prvi trening je bio dosta naporan, ali nas nešto slično očekuje u Kataru i dobro je da se što pre adaptiramo na vremenske uslove. U Oslu sam igrao sa lakšom povredom za koju se kasnije ispostavilo da je istegnuće mišića, sada je sve ok i nema razloga za brigu - rekao je Ilić koga italijanski mediji već izvesno vreme porede sa kolegom iz nacionalnog tima Sergejem Milinković-Savićem:

- Svi u ekipi zračimo optimizmom, respektujemo svakog rivala, ali se nikoga ne plašimo. Razmišljamo isključivo o pobedama, ići ćemo utakmicu po utakmicu, sa željom da doguramo što dalje na Svetskom prvenstvu. Ne vidim ništa sporno u tome što težimo samoj završnici, svi smo profesionalni sportisti i valjda je normalno da nas interesuju visoki ciljevi. Brazil je moćna ekipa, ali niko ne može da nam zabrani da uđemo otvorenog garda i da pokušamo da ih iznenadimo -  kaže momak koji u Veroni deli svlačionicu sa kamerunskim reprezentativcem Martinom Honglom:

- Pričali smo o Svetskom prvenstvu, rekao mi je da imaju malih problema sa Angisom iz Napolija. Bilo je frke sa timom, ali ne sumnjam da će se do početka turnira dobro pripremiti i da će svima u grupi biti veoma nezgodan protivnik.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: fss.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike