KRAJ 23. dana Mundijala: Hrvati u delirijumu zbog Srbina, novinarka koja je kritikovala Džaku još prolazi kroz pakao!

12.12.2022

20:47

0

Autor: A. S.

Več od sutra ekipe se vraćaju na teren

KRAJ 23. dana Mundijala: Hrvati u delirijumu zbog Srbina, novinarka koja je kritikovala Džaku još prolazi kroz pakao!
Loris i Kejn - Copyright AP photo

Pred polufinalne mečeve, četiri najbolje ekipe ovog Svetskog prvenstva dobile su dva dana odmora, pa će se odluka lopta ponovo kotrljati u utorak i sredu.

Ali, iako se ni juče nije igralo, a neće ni danas, euforija raste kako se bliži borba za boginju, o kojoj će odlučitavi Hrvatska i Argentina, odnosno Maroko i Francuska.

Blog uživo

21.38 - Biće rata u polufinalu Mundijala: Najbolji prijatelji u PSŽ-u, Mbape i Hakimi sada prete jedan drugome!

21.12 - Horor novinarke koja je kritikovala Džaku posle meča sa Srbijom i dalje traje! Zana Avdiju pod zaštitom policije!

18.34  - Bora Milutinović posetio kamp Hrvata u Kataru! Vatreni u delirijumu zbog Srbina!

17.09 - Argentinski selektor Skaloni: Nadokanda vremena od deset minuta je obmana, zbog toga su izgubili Brazilci

16.40 - Odavno je selekcija Kanade napustila svoju mundijalsku bazu, još više je prošlo od skandaloznog vređenja Milana Borjana od strane hrvatskih navijača, ali im golman Crvene zvezde to očigledno nije zaboravio.

16.11 - Nije bilo baš sve idealno u kampu selekcije SAD tokom njihovog boravka u Kataru. Sad se otkrila jedna prilično skandalozna situacija.

15.25 - Čuveni Brazilac Ronaldo priznao je da nije naklonjen komšijama iz Argentine, iako "gaučosi" igraju sa velikim srcem u Kataru: Lagao bih kad bih rekao da priželjkujem titulu u rukama Argentinaca!

15.02 - Eto predviđao, svi mislili da lupa, a sada se čeka jedan meč, koji ga u Africi može svrstati među besmrtne!

14.44 - Još jedan sudija završio učešće na Svetskom prvenstvu. Da li je FIFA prelomila ko će deliti rpavdu u finalu Mundijala?

13.30 - Reprezentativac Hrvatske Mario Pašalić, ističe da njegov tim ima posebnu snagu i da mogu mnogo, iako nisu mislili da će se nakon Rusije, plasman među četiri najbolje ekipe ponoviti tako brzo.

Znao sam da imamo tu snagu, predvođeni Lukom Modrićem verovao sam da možemo da uradimo velike stvari na ovom Svetskom prvenstvu - rekao je Pašalić u razgovoru za hrvatske medije, prenosi Hina.

12.59 - Trener fudbalera Mančester junajteda Erik ten Hag, komentarisao je napadače na Mundijalu i istakao da je od Markusa Rašforda, bolji samo Kilijan Mbape.

- Od prvog momenta mog dolaska prepoznao sam ogroman potencijal u njemu. Kada Markus dobije loptu u prostor iza protivničke odbrane, gotovo da nema igrača na svetu koji će to bolje rešiti od njega. Zaista je teško zaustaviti ga. Samo Mbape je trenutno bolji od njega u tom segmentu. Vrlo je napredovao - smatra menadžer Mančester junajteda.

12.10 - Još jedna misteriozna smrt u Kataru, stradao je i domaći fotoreporter, o detaljima niko ne govori.

10.43 - FK Javor iz Ivanjice teši Harija Kejna zbog promašeng penala. Presmešno!

10.23 - Ronaldo otkrio ime novog selektora Brazila! Velike su šanse da za njega nikad niste čuli!

09.54 - FIFA poslala kući sudiju koji je vodio meč Argetnina - Holandija. 

09.26 - Nejmar objavio prepisku sa sigračima. Brazilci su i dalje potpuno uništeni zbog eliminacije sa Svetskog prvenstva.

09.00 - Poznato je ko deli pravdu u prvom polufinalu SP. Srbiji budi lepe uspomene, u polufinalu sudi Argentincima i Hrvatima.

08.12 - Bivši argentinski fudbaler Havijer Zaneti rekao je da Argentinu u polufinalu Svetskog prvenstva očekuje teška utakmica sa Hrvatskom.

- Biće to teška utakmica jer je Hrvatska veliki tim. Neće biti ni malo lako, ali poznavajući situaciju medju argentinskim igračima, uveren sam da će odigrati dobro - rekao je Zaneti.

07.57 - Predsednik Francuske, Emanuel Makron u sredu će u Dohi prisustvovati polufinalnoj utakmici Francuska-Maroko na Svetskom fudbalskom prvenstvu.

07.07 - FIFA je juče pokrenula istragu protiv Holandije i Argentine, zbog sukoba na meču četvrtfinala. Gaučosi imaju mnogo razloga za brigu, pred Disciplinskom komisijom su i Lionel Mesi i golman Emilijano Martinez.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike