Horor novinarke koja je kritikovala Džaku posle meča sa Srbijom i dalje traje! Zana Avdiju pod zaštitom policije!

12.12.2022

20:04

0

Autor: A. Š.

Život nesrećne devojke se sveo na put od kuće do posla i nazad

Horor novinarke koja je kritikovala Džaku posle meča sa Srbijom i dalje traje! Zana Avdiju pod zaštitom policije!
Zana Avdiju i Granit Džaka - Copyright Printscreen/Facebook/Zana Avdiu MN press

Novinarki Zani Avdiju život se okrenuo naglavačke posle meča u kojem je Švajcarska eliminisala Srbiju sa Mundijala u Kataru. I to samo zbog toga što se usudila da javno iskritikuje prostačku provokaciju švajcarskog reprezentativca poreklom sa Kosova Granita Džake.

Podsetimo, vezista Arsenala se tokom drugog poluvremena, tokom jednog prekida okrenuo ka klupi Orlova uhvativši se za međunožje, što je umalo dovelo do mnogo ozbiljnijih incidenata. Srećom, većina članova srpskog tima uspela je da sačuva razum, pa se posle nekoliko trenutaka situacija na terenu koliko toliko primirila.

Takvo ponašanje svog zemljaka Zana je okarakterisala kao sramno i skandalozno zbog čega je ubrzo dobila preko 11.000 poruka od kojih je većina pozivala na njeno ubistvo ili silovanje. Nažalost, iako se sve odigralo pre desetak dana, horor kosovske novinarke nije prošao, pa je u međuvremenu morala da zatraži i dobije policijsku zaštitu.

- Kažu da me treba ubiti, pozivaju na silovanje, poručuju da emigriram u Srbiju. U 200 slučajeva žalbi koje sam podnela, već je bilo nekoliko hapšenja - otkrila je Zana kojoj se život poslednjih dana sveo na put od kuće do posla i nazad.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike