Brazil će voditi čovek za kog verovatno nikada niste čuli! Nikada u karijeri nije mrdnuo iz domovine!

12.12.2022

09:13

0

Autor: G. F.

Čuveni Ronaldo otkrio ime čoveka koji će naslediti Titea, zovu ga brazilski Gvardiola

Brazil će voditi čovek za kog verovatno nikada niste čuli! Nikada u karijeri nije mrdnuo iz domovine!
Ronaldo - Copyright Printscreen/Twitter/@TNTSportsBR

Rana eliminacija sa Svetskog prvenstva u fudbalu koštala je posla selektora Brazila Titea, a izgleda sa se već zna i ime njegovog naslednika.

Čuveni Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, ima informacije da će na klupu nacionalnog tima sesti sadašnji trener Fluminensea.

Za njega su verovatno čuli samo pasionirani ljubitelji brazilskog fudbala jer nikada ni u igračkoj ni u trenerskoj karijeri nije napustio domovinu!

- Svi ćete biti iznenađeni. Prema informacijama koje ja imam novi selektor je Fernando Diaz. Bilo je još nekoliko kandidata u igri, ali neću o njima. Čekamo zvaničnu potvrdu Saveza, iako je možda još rano za to. Fernando Diniz će biti velika atrakcija za nacionalni tim. Brazilac je, a njegovi timovi igraju sjajno i pravi šou - rekao je Ronaldo.

Profimedia
Fernando Diniz

Fernando Diniz je trener od 2009. godine i za to vreme je čak 17 puta promenio klub koji vodi. Zovu ga "brazilski Gvardiola" i ima 48 godina.

Iako Ronaldo to nije želeo da kaže pored Diniza kandidati za mesto selektora bili su Abel Fereira, Renato Gaučo, Dorival žunior i Tomas Tuhel. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike