Nejmar bez dozvole objavio prepisku sa saigračima! Brazilci plaču, potpuno su razbijeni posle ispadanja sa Mundijala!

12.12.2022

08:26

0

Autor: G. F.

Fudbaler PSŽ pokušava da pomogne kolegama iz reprezentacije

Nejmar bez dozvole objavio prepisku sa saigračima! Brazilci plaču, potpuno su razbijeni posle ispadanja sa Mundijala!
Tijago Silva i Nejmar - Copyright Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Ako se setimo koliko smo se prazno osećali nakon što su fudbaleri Srbije u grupnoj fazi završili učešće na Mundijalu, verovatno ćemo moći da shvatimo šta prolaze navijači, a više nego očigledno i fudbaleri Brazila nakon eliminacije od Hrvatske.

Teški dani su iza njih, ali stanje u kom se nalaze i dalje je veoma loše. Vidi se to jasno iz poruka koje je Nejmar razmenio sa kolegama iz reprezentacije, a onda ih, izgleda bez njihovog odobrenja, objavio u javnosti.

- Odlučio sam da objavim prepisku sa saigračima bez njihovog dopuštenja tako da svi vide koliko smo želeli pobedu i koliko smo ujedinjeni bili. Ovo su samo neke od mnogih poruka koje  smo razmenili. Strašno smo tužni, ali moramo da budemo jaki i nastavimo dalje. Siguran sam da ćemo se uz podršku našeg naroda vratiti još jači. Ja sam Brazilac s puno ponosa i ljubavi - objasnio je Nejmar zbog čega je odlučio da objavi poruke.

Ovo su samo delovi prepiski između njega i kolega iz nacionalnog tima.

printscreen/Instagram/Neymar
Prepiska Nejmara i Tijaga Silve

NEJMAR I TIJAGO SILVA

Nejmar: Brate, tužno je ovo što nam se dogodilo, ali moramo da nastavimo zajedno. Stvarno sam hteo da ti donesem taj trofej! Ti, ja i Dani Alves zaslužili smo ga najviše. Ali bog sve zna i ima svrhu za svoja dela.

Tijago Silva: Brate, moram ti reći da sam sje..niji nego što sam mogao da zamislim. Ovo je nepodnošljivo. Ne mogu da verujem da smo izgubili. Svaki put kada se toga setim plačem. Ali, biću bolje.

Nejmar: Svaki put kada upalim televiziju poludim, majku mu ...!

printscreen/Instagram/Neymar
Prepiska Nejmara i Markinjosa

NEJMAR I MARKINJOS

Nejmar: Kako si? Javljam ti se da ti kažem kako sam tvoj fan. Jedan penal neće promeniti to što mislim o tebi. S tobom sam zauvek i ti to znaš. Volim te.

Markinjos: I ja tebe, brate. Trebaće mi vremena da izbacim sve loše iz sebe. A ti? Kako si ti? Hvala ti na poruci i što misliš na mene, brate. Ti si beštija. Tako sam želeo da sve bude dobro. Sr..e je što je taj penal srušio naš san. Ali moramo da budemo jaki, da vidimo šta nam fudbal još sve sprema.

Nejmar: To je pravi način za razmišljanje. Bolje nego bilo ko znam kako nas čekaju dobri i loši trenuci. Ostani jak, osloni se na porodicu i nikada ne zaboravi da nisam samo tvoj saigrač, nego i prijatelj koji ti želi sve najbolje. Volim te. U ovome smo zajedno.

Markinjos: Brate, istina je sve što kažeš. Samo mi znamo što smo prošli kako bismo došli do ovde. Zato i boli tako jako. Teret koji sada nosim je ogroman, ali bog zna zašto mi ga je stavio na leđa. Zato što ga mogu podneti i nastaviti dalje.

printscreen/Instagram/Neymar
Prepiska Nejmara i Rodriga

NEJMAR I RODRIGO

Nejmar: Javljam ti se kako bih ti rekao da si zvezda. Čast je biti deo tvoje karijere, čuti te kako mi kažeš da sam tvoj idol i gledati te kako postaješ zvezda za istoriju Brazila. Penale promašuju samo oni koji ih pucaju! Napravio sam mnogo grešaka u karijeri i naučio sam iz svake od njih. Ali nikada nisam odustao i uvek sam težio tome da budem bolji. Jako mi se sviđaš ne zato što si dobar igrač, nego jer si dobar čovek dobrog srca. Ostani jak, kritike koje primaš učiniće te jakim i onda ćeš se setiti svega što sam ti govorio: "Brazilu ćeš doneti titulu prvaka sveta". Želim ti sve najbolje na svetu. Ovih dana se potpuno isključi, odmori se i vrati se jak. Tu sam za sve što ti treba, kažem ti to bez demagogije. U ovome smo zajedno.

Rodrigo: Idole moj, hvala ti na svemu iz dubine srca. Oprosti što sam odložio ispunjenje tvog sna. Nadam se da ćeš nastaviti sa osvajanjem trofeja za svoj narod i da ću i ja biti s tobom. Naravno, ako ti to budeš hteo. Uvek smo zajedno i hvala ti što me voliš.

Nejmar: Izvini što ti ovo moram reći, ali jesi li ti lud?! Nemaš zbog čega da se izvinjavaš jer zapamti, penale promašuju samo oni koji ih pucaju. Ti si zvezda i ja ću te naučiti kako da pucaš penale!

Rodrigo: Trebaće mi to...

Brazlici su očigledno i dalje u teškom stanju posle eliminacije, oko toga da li je Nejmar trebalo da objavi prepisku bez dozvole vodi se polemika, ali sigurno je da će posle ovoga svaki od njih imati još više navijača i poštovalaca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike